breaking news Νέο

Κοπή Βασιλόπιτας της Ιερά Μητροπόλεως και απολογισμός του έτους 2023

  • Κοπή Βασιλόπιτας της Ιερά Μητροπόλεως και απολογισμός του έτους 2023
  • Κοπή Βασιλόπιτας της Ιερά Μητροπόλεως και απολογισμός του έτους 2023

Το απόγευμα του Σαββάτου, 30ης Δεκεμβρίου, στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίσημη κοπή Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, κληρικών και λαϊκών συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην αρχή ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, μοίρασε συμβολικά κομμάτια στους υπευθύνους των διαφόρων δράσεων της τοπικής μας Εκκλησίας και έκανε τον απολογισμό του ποιμαντικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, με παράλληλη προβολή φωτογραφιών από τις ποικίλες καλλιτεχνικές, επιστημονικές, κηρυκτικές και πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος 2023. Στη σύντομη τελετή έψαλλε Βυζαντινός Χορός υπό τη διεύθυνση του κ. Ιορδάνη Ζερδαλή.

Την εκδήλωση, την οποία προλόγισε και παρουσίασε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως και Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος, έκλεισε η χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» Βεροίας ερμηνεύοντας εορταστικά τραγούδια και κάλαντα υπό τη διεύθυνση του κ. Μιχάλη Κολοκοτρώνη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής