breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Πάρκαρε παράνομα, έβγαλε μόνος του τις πινακίδες και... πήγε για τσίπουρο

Ένα αδιανόητο παράδειγμα παραβίασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συγκάλυψης, αντιμετώπισαν τα στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Βόλου όταν έλαβαν κλήση να παρέμβουν σε περιστατικό στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, οδηγός πάρκαρε παράνομα σε κεντρική λεωφόρο, κατόπιν αφαίρεσε μόνος του τις πινακίδες του οχήματός του και πήγε να πιει σε κοντινό τσιπουράδικο. Έκπληκτα τα στελέχη της Τροχαίας διαπίστωσαν ότι ο ίδιος και όχι συνάδελφοί τους, αφαίρεσε τις πινακίδες.

Σύμφωνα με  ενημερωτική ιστοσελίδα του Βόλου , ακόμα και αφού διαπιστώθηκε ποιος είχε αφαιρέσει τις πινακίδες, και αφού κατέφτασε γερανός της Τροχαίας για να σηκώσει το αυτοκίνητο, ο οδηγός συνέχισε να κάθεται ατάραχος στο τραπέζι του και να πίνει το τσίπουρό του στο καφενείο.

*****

  • Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που πάντρευε την κόρη του

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε γάμο στο Νιου Τζέρσεϊ, την ώρα που πατέρας συνόδευε την νύφη κόρη του στην εκκλησία. Το παντελόνι του έπεσε με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το εσώρουχό του.

Η 36χρονη  νύφη του γάμου ανήρτησε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο κατέγραψε την ντροπιαστική αυτή στιγμή κατά τη διάρκεια του γάμου της το 2021 στο Asbury Park ενώ σχολίασε το συμβάν με την ατάκα: «Βεβαιωθείτε ότι όποιος σας συνοδεύει στην εκκλησία θα φοράει τιράντες».

Ο μπαμπάς φαίνεται στο βίντεο να… χάνει το παντελόνι του που μέσα σε μιας στιγμή βρέθηκε στο πάτωμα. Όταν ο 74χρονος έσκυψε να το μαζέψει οι καλεσμένοι ξεκαρδίστηκαν.

O μπαμπάς είχε νοικιάσει κοστούμι για το γάμο της και ήταν ενθουσιασμένος που θα ντυνόταν καλά. Περίπου δύο εβδομάδες πριν από το γάμο αρρώστησε και έχασε λίγο βάρος. Αλλά κανείς δεν κατάλαβε ότι έχασε τόσο πολύ που το παντελόνι του δεν του έκανε πια.

*****

  • Νύφη χρέωσε τους καλεσμένους 65 δολάρια για να παραστούν στο γάμο

«Φτηνή και κακόγουστη» αποκαλείται μια γυναίκα, η οποία φέρεται να χρέωσε συγγενείς και φίλους της με ένα ελάχιστο ποσό ύψους 65 δολαρίων για να παραβρεθούν στον γάμο της. Η στρατηγική της ανώνυμης νύφης αποκαλύφθηκε από έναν εξοργισμένο καλεσμένο, που απευθύνθηκε στους χρήστες του Reddit, γράφοντας: «Μια από τις πιο στενές μου φίλες παντρεύεται και χρεώνει τους καλεσμένους της για να παρευρεθούν στο γάμο. Πάντα ήξερα ότι ήταν τσιγκούνα, οπότε από μια άποψη δεν εκπλήσσομαι».

Ο χρήστης του Reddit ισχυρίστηκε ότι έλαβε την πρόσκληση με το ταχυδρομείο, η οποία απαιτούσε τα 65 δολάρια αν απαντούσε «ναι».

«Δεν λέει καν για ποιο λόγο πρέπει να δοθεί το ποσό, αλλά λέει ότι περιλαμβάνει, φαγητό, μουσική, διακόσμηση και χώρο», έγραψε. «Οπότε κυριολεκτικά θέλουν οι καλεσμένοι τους να πληρώσουν για τη διακόσμηση».

Ο προσκεκλημένος πρόσθεσε ότι οι καλεσμένοι που θέλουν να φάνε στη δεξίωση θα αναγκαστούν να δώσουν επιπλέον χρήματα. Και, αν θέλουν να διανυκτερεύσουν στον χώρο, θα χρεωθούν επιπλέον 100 δολάρια.

*****

  • Γεννήθηκε μωρό… γίγαντας στη Χιλή - Ζυγίζει 7 κιλά

Πρόκειται για ένα αγοράκι που σύμφωνα με το SkyNews γεννήθηκε με βάρος 7 κιλά και 100 γραμμάρια. Σύμφωνα με τη μαιευτήρα, Μαρσία Βενέγκας, αυτό θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο μωρό, που έχει γεννηθεί ποτέ στη Χιλή, ξεπερνώντας ένα άλλο νεογέννητο, που ζύγιζε πάνω από 6 κιλά.

Το μωρό γεννήθηκε σε νοσοκομείο της Κουρανιλάχουε. Μεταφέρθηκε όμως σε νοσοκομείο μεγαλύτερης πόλης αφού χρειάστηκε να μπει σε μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών.

Του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή, και το ταΐζουν με σωλήνα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κατάσταση του μωρού είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Η μητέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και περιμένει να πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ένα νεογέννητο με τόσο μεγάλο βάρος, έχει αυξημένο κίνδυνο υπογλυκαιμίας, ίκτερου και πολυκυτταραιμίας.

*****

  • Με Καρρά σπάσανε 20000 φλεγόμενα πιάτα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και αυτή είναι μια μέρα που  σημαίνει ατελείωτο γλέντι από νωρίς το μεσημέρι μέχρι την αλλαγή του χρόνου. Σε γνωστό μαγαζί εστίασης στη Θεσσαλονίκη, δεν το διασκέδασαν απλά, αλλά του… 'δωσαν  και κατάλαβε. Φορτηγό ξεφόρτωσε 20.000 πιάτα. Με τη μουσική να δίνει το ρυθμό, άρχισε το σπάσιμο των φλεγόμενων πιάτων και η διασκέδαση “χτύπησε” κόκκινο.

Τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά ήταν αυτά που πρωταγωνίστησαν στο πανηγύρι που στήθηκε από το πρωί, με τους θαμώνες να τιμούν με τον τρόπο αυτό τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, που από μικρός έζησε στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης.


Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που πάντρευε την κόρη του
Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που πάντρευε την κόρη του
Γεννήθηκε μωρό… γίγαντας στη Χιλή - Ζυγίζει 7 κιλά
Με Καρρά σπάσανε 20000 φλεγόμενα πιάτα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής