breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Με νέο λουκ τη νέα χρονιά

Γ' Εθνική: Με νέο λουκ τη νέα χρονιά

Την προσεχή Κυριακή 7 Ιανουαρίου επιστρέφουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος οι ομάδες της Γ' Εθνικής, με τους δύο εκπροσώπους της Ημαθίας, τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας εδώ και καιρό να ξεψαχνίζουν την μεταγραφική αγορά, αναζητώντας ποδοσφαιριστές που θα τους βοηθήσουν να ανεβάσουν επίπεδο, να κερδίσουν τους βαθμούς που χρειάζονται, για να ξεφύγουν από την δυσχερή βαθμολογική θέση στην οποία έχουν περιέλθει.

Για τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, που είναι γνώστης της κατηγορίας, η πηγή από την οποία προσπαθεί να αντλήσει ποδοσφαιριστές αξιόπιστους, του είναι λίγο - πολύ γνωστή. Και για τον λόγο αυτό διαθέτει και μικρότερο ρίσκο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές δοκιμασμένους όχι μόνο στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και παίκτες που έχουν στην πλειοψηφία τους φορέσει την φανέλά του και γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά της ομάδας και τι περίπου θα συναντήσουν στο νέο τους περιβάλλον. Βασίλης Φασίδης, Γιάννης Ιωάννου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Κώστας Ισαακίδης, Γιώργος Καντιμοίρης, Δημήτρης Μελιόπουλος και μερικοί ίσως ακόμη, που πιθανόν να υπάρχουν στα υπόψιν των ανθρώπων του, όμως το όνομα τους να παραμένει κλειδωμένο στα συρτάρια των γραφείων της ομάδας, είναι σίγουρα αξιόλογες λύσεις που έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα από την μια Κυριακή στην άλλη, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό που πριν λίγες ημέρες έδειχνε ακατόρθωτο. Η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που μπορεί να ακούγεται υποτιμητικό για μια ομάδα που κουβαλάει την ποδοσφαιρική ιστορία της άλλοτε ποδοσφαιρομάνας Ημαθίας, όμως με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, όσο κι αν ενοχλεί θα αποτελέσει επίτευγμα.

Aυτό που έχει αξία βέβαια αυτή τη στιγμή, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, είναι να ευοδωθεί η προσπάθεια της διοίκησης και οι ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων ακούγονται και στα οποία αναφερθήκαμε, να προστεθούν τελικά στο ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ και να τεθούν στην διάθεση του προπονητή, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφού ο χρόνος πιέζει και ήδη την Κυριακή 7 Ιανουαρίου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, στην οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αρη Αβάτου, έναν αντίπαλο τον οποίο στη συνέχεια μπορεί να βρει απέναντί της στην μάχη της παραμονής.

Όσον αφορα τον άλλο εκπρόσωπο της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, σαν νεοφώτιστος στην κατηγορία, έχει δυσκολότερο έργο στην προσπάθεια που κάνει για την ενίσχυση του ρόστερ του με τα τρία ονόματα που διέρρευσαν, του 20χρονου πλάγιου επιθετικού Παναγιώτη Χασιώτη, που έμεινε με δική του  απαίτηση ελεύθερος από την Αλεξάνδρεια (προηγούμενη ομάδα του ήταν το Μακροχώρι), ο 22χρονος αριστερός μέσος Χρήστος Κοσέογλου (αγωνίζονταν σε ομάδα των Γιαννιτσών) και ο μεσοεπιθετικός Καραγιάννης, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αρη Θεσσαλονίκης, ναι μεν πρόκειται για ταλαντούχους και με περιθώρια εξέλιξης ποδοσφαιριστές, δίχως εμπειρίες όμως από τα εθνικά πρωταθλήματα, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Φυσικά η ομάδα της Αγίας Μαρίνας δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο στους τρεις ποδοσφαιριστές που αναφέραμε, αλλά θα αναζητήσει και έμπειρες λύσεις που όπως ακούγεται θα προέρχονται από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής