breaking news Νέο

Εξέλεξε προεδρείο και Δημοτική Επιτροπή το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας - Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Δριστάς

  • Εξέλεξε προεδρείο και Δημοτική Επιτροπή το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας - Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Δριστάς
  • Εξέλεξε προεδρείο και Δημοτική Επιτροπή το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας - Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Δριστάς

Την διαδικασία συντόνισε ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Δελιόπουλος. «Εύχομαι να έχουμε γόνιμες αντιπαραθέσεις για το καλό του τόπου» σχολίασε ο κ. Δελλιόπουλος.

Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Στέφανος Δριστάς με ομόφωνη απόφαση. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ομόφωνα ο Ιωάννης Ιακωβίδης. Τέλος, γραμματέας εκλέχτηκε ο Αθανάσιος Τολιόπουλος, με ομόφωνη απόφαση.

Η θητεία του προεδρείου ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει έως 30/6/2-26.

«Θα προσπαθήσω να συνεχίσω αντάξια το έργο των προηγούμενων προέδρων και να φανώ χρήσιμος συνεργάτης ώστε στο Δημοτικό Συμβούλιο να παραχθεί πολιτική προς όφελος των πολιτών» τόνισε ο νέος πρόεδρος Στέφανος Δριστάς.

Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συβουλίου Ιωάννης Ιακωβίδης ευχήθηκε τη νέα περίοδο να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπων από τον άνθρωπο και ο δημότης να βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής.

«Μια καινούργια περίοδος ξεκινάει. Οι προσδοκίες του κόσμου είναι μεγάλες. Καλούμαστε να υλοποιήσουμε όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια» σημείωσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας εξέλεξε την Δημοτικη Επιτροπή

Την Δημοτική Επιτροπή της περιόδου 3/1/2024 – 30/6/2026 ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξάνδρειας. Πρόεδρος της επταμελούς επιτροπής θα είναι ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης.

Από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι Στέφανος Δελιόπουλος, Βασίλης Δημητριάδης, Ελένη Λαφαζάνη και Ιερεμίας Κιοσέογλου. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Όλγα Μοσχοπούλου, Αθανάσιος Τολιόπουλος, Αανάσιος Μπουκουβάλας, Αθανάσιος Παγγούρας, Πολυξένη Τσιλιοπούλου, Δημήτρης Σακαλής, Σωτήρης Τόκας.

Από την μειοψηφία τακτικά μέλη είναι οι Ηλίας Ιακωβίδης, Χρήστος Μπέλλος και αναπληρωματικά οι Όλγα Ζωγράφου και Ιωάννης Ιακωβίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής