breaking news Νέο

Συλλυπητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για την απώλεια του Απόστολου Χατζόγλου

Συλλυπητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για την απώλεια του Απόστολου Χατζόγλου

H Πρόεδρος  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Απόστολου Χατζόγλου που έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024.

Ο Απόστολος Χατζόγλου υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας από το 1976 έως το 1981, υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον εμπορικό κόσμο της Βέροιας.

Εργάστηκε άοκνα και αποτελεσματικά, με στοχοπροσήλωση, αγκαλιάζοντας την καινοτομία και τις νέες ιδέες. Ευγενής με  πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη και σεβασμό.

Υπερασπίστηκε με τόλμη και γενναιότητα τις απόψεις του, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια και επιλέγοντας συνειδητά την προάσπιση των συμφερόντων του  εμπορικού κόσμου της Βέροιας . Ήταν ο πρώτος Πρόεδρος που καθιέρωσε συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά τις καθημερινές και εορταστικές ημέρες.

Ο Απόστολος Χατζόγλου υπήρξε ένας αυθεντικός άνθρωπος της συνεργασίας και του διαλόγου, που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες ευρύτερα στην κοινωνία, στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο, αλλά η παρακαταθήκη του σημαντική και το έργο του οδηγός για όλους εμάς, που μαθητεύσαμε δίπλα στο «μεγάλο δάσκαλο» του Εμπορικού Συλλόγου, που μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία του, αλλά κυρίως τη φιλία και την εμπιστοσύνη του.

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, εκφράζουν  τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Γεωργία  και της εύχονται ολόψυχα Υγεία και κουράγιο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

 

Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου.

 

Ψήφισμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ,  με την αναγγελία του θανάτου του πρώην Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας  Απόστολου Χατζόγλου αποφάσισε ομόφωνα :

1. Να παραστούν τα μέλη του ΔΣ στην κηδεία του εκλιπόντος.

2. Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους της  Προέδρου και του ΔΣ του Συλλόγου.

3. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στους οικείους του.

4. Να δημοσιοποιηθεί συλλυπητήρια επιστολή στον Τοπικό και Ηλεκτρονικό Τύπο.
 

Βέροια, 4 Ιανουαρίου 2024

Η Πρόεδρος                                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου                                                             Άγγελος  Μιχ. Τρανίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής