breaking news Νέο

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συνάντησε εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συνάντησε εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας

            Συνεχίζεται ο διαρκής κύκλος επαφών του Τάσου Μπαρτζώκα με όλους τους φορείς και τα σωματεία της Ημαθίας, προκειμένου ο Βουλευτής να διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με όλες τις επαγγελματικές -και όχι μόνο- ενώσεις του Νομού και να έχει σαφή εικόνα των προβλημάτων και των αναγκών που υπάρχουν.

            Σε αυτό το πλαίσιο, συνάντηση πραγματοποιήθηκε xθες ανάμεσα στον Τάσο Μπαρτζώκα και τη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας. Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Σωματείου, η Πρόεδρος Στεργιανή Ζάλιου, ο Αντιπρόεδρος Φάνης Κουτρουλιάς, η Ταμίας Αμαλία Μπάκου.

            Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στον Βουλευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Νάουσας, καθώς και τους τομείς που οι ίδιοι κρίνουν, ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. 

            Ο Τάσος Μπαρτζώκας κατέγραψε αναλυτικά όλα τα αιτήματα των εργαζομένων και δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει και να τα συζητήσει διεξοδικά με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

            Ο Βουλευτής επανέλαβε στους εργαζομένους, ότι σε κάθε περίπτωση θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους, για να συζητούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα και να επιδιώκει την καλύτερη και ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων. Μάλιστα, ο Τάσος Μπαρτζώκας τόνισε, πως η υγεία βρίσκεται πολύ υψηλά στην αντζέντα της Κυβέρνησης, με την ενίσχυση και αναβάθμιση του Ε.Σ.Υ. να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στο κυβερνητικό έργο για την χρονιά που μόλις υποδεχθήκαμε. Γι' αυτό, εξάλλου, έχουν δρομολογηθεί 6.500 προσλήψεις για τη δημόσια υγεία μέσα στο 2024, που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην καλύτερη στελέχωση των υπηρεσιών υγείας. 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής