breaking news Νέο

«ΟΙΣΤΡΟΣ» - Η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα από το 1ο Φιλίππειο Γυμνάσιο Βέροιας!

«ΟΙΣΤΡΟΣ» - Η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα από το 1ο Φιλίππειο Γυμνάσιο Βέροιας!

Είναι γνωστό πως η σχολική εφημερίδα αποτελεί ένα δυναμικό μέσο διαλόγου, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να αναδείξουν τις απόψεις τους στην ευρύτερη σχολική κοινότητα. Μ' αυτό το σκεπτικό μαθητές και μαθήτριες του 1ου Φιλίππειου - Γυμνασίου Βέροιας, με τη βοήθεια των καθηγητών τους, επιχειρούν για πρώτη φορά, να προσφέρουν στους μαθητές νέα ερεθίσματα για γνώση και έκφραση. Και το πέτυχαν!

Οι συντάκτες της σχολικής εφημερίδας του 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου Βέροιας έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν το πρώτο τεύχος της ηλεκτρονικής σχολικής τους εφημερίδας.Το όνομα αυτής «ΟΙΣΤΡΟΣ»!

Αφού μάθανε βασικές αρχές αρθρογραφίας, η δημοσιογραφική ομάδα μέσα από τις στήλες της, έχει ως στόχο να δράσει σαν «οίστρος», να ανοίξει ένα διαύλο επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας και να κοινοποιήσει τις σκέψεις, τις αλήθειες, τις δράσεις, τα ενδιαφέροντά, παροτρύνοντας όλους να συμπράξουν μαζί τους!

Στο πολύ ενδιαφέρον τεύχος οι στήλες που περιλαμβάνονται με 31 άρθρα είναι: Σχολικά νέα, περιβάλλον, αθλητισμός, διατροφή και υγεία, βιβλιοπαρουσιάσεις, χρονογραφήματα, tips κ.α. που οργάνωσαν τα περιεχόμενα και με προσωπική συμμετοχή εμπλούτισαν το περιεχόμενο μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στο ομώνυμο πρόγραμμα πολιτιστικών δραστηριοτήτων του σχολείου. Ωστόσο, η εφημερίδα αποτελεί βήμα «διαλόγου» όλων των μαθητών του 1ου Φιλίππειου – Γυμνασίου Βέροιας και γι’ αυτό είναι ανοιχτή σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, που τους «κατακλύζει» ο οίστρος.

Τη σχολική εφημερίδα μπορείτε να «ξεφυλλίσετε» στον παρακάτω σύνδεσμο: https://schoolpress.sch.gr/1ovima/archives/category/tips

Μπράβο σε όλους, μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς. Ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι δυναμικά!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής