breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άστραψαν και βρόντηξαν τα... κανόνια

  • Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άστραψαν και βρόντηξαν τα... κανόνια
  • Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άστραψαν και βρόντηξαν τα... κανόνια

Άστραψαν και βρόντηξαν επιθετικά οι ομάδες της Α' κατηγορίας της Ένωσης μας στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς πετυχαίνοντας 27 τέρματα (23 για τις γηπεδούχες και μόλις 4 για λογαριασμο των φιλοξενουμένων).

Η μοναδική από τις πέντε φιλοξενούμενες ομάδες που κατάφερε να βρει δίχτυα ήταν η  Μελίκη που με 3-4 σκορ πήρε και την νίκη στα Καβάσιλα με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Από εκει και πέρα, οι δυο βασικοί διεκδικητές του τίτλου, η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα, προχώρησαν με "πεντάρες" επι του Κοπανού η πρώτη και του Αγίου Γεωργίου η δεύτερη.

Ευρεία νίκη και για την Επισκοπή που με τρια γκολ στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε στο γήπεδό της τα Τρίκαλα, ενω το σκορ της αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο του Μακροχωρίου με την τοπική ομάδα, έχοντας στην αρχική ενδεκάδα της τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου τον Δημήτρη Παπακωνσταντίνου που επέστρεψε στην βάση του και τον Αδαμίδη που ήρθε από την ΒΕΡΟΙΑ συνέτριψε το Ζερβοχώρι με 7-0.

Με τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Αλεξάνδρεια νίκησε στην έδρα της εύκολα τον ΓΑΣ Κοπανού και διατήρησε την διαφορά των τριών βαθμών που την χωρίζει απο την Νάουσα που την ακολουθεί.

Το σκορ άνοιξε στο 17' ο Λίτσι και δυο λεπτά αργότερα στο 19' ο Τσιρίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 29' ο Πιπιλιάρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και στο 41' ο Δημόπουλος διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (4-0).

Στο 70' ο Λίτσι με το δευτερο προσωπικό του τέρμα εκανε το τελικό 5-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Βαλκάνος - Τσίτσης).

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η Νάουσα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει στην έδρα της το ΔΑΚ της πολης τον Αγιο Γεώργιο με 5-0.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 13' ο Παπαγεωργόπουλος και στο 36' ο Τασιώνας έκανε το 2-0 που ηταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες από τις οποίες αξιοποίησε τις τρεις. Στο 50' με τον Λαφάρα, στο 71' με τον Τασιώνα (δεύτερο προσωπικό γκολ στον αγώνα) και στο 85' με τον Βασιλείου διαμορφώνοντας ετσι το τελικό 5-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Παζαρτζικλής - Χαλατζιούκας).

Με τρια τέρματα όλα στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή νίκησε στο γήπεδο της τα Τρίκαλα και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πινακα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την αμυντική τους συμπεριφορά και έμειναν δίχως γκολ. Στην επανάληψη και με το καλημέρα η Επισκοπή κτύπησε με τον Κούβαρη κάνοντας το 1-0. Το παιχνίδι άνοιξε κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι πετυχαίνοντας άλλα δυο τέρματα στο 66' και στο 78' με τον Καρυπίδη διαμορφώνοντας ετσι το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Σαμαράς - Γκόγκος).

Την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη του για το πρωτάθλημα πήρε το Μακροχώρι κερδίζοντας το Ζερβοχώρι με 7-0 που ήταν και το σκορ της αγωνιστικής.

Με τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα του τον Παπακωνσταντίνου που επέστρεψε στην ομάδα ης γενέτειρας του και στην οποία γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά και τον Αδαμίδη που ήρθε από την ΒΕΡΟΙΑ, στην αρχική του ενδεκάδα το Μακροχώρι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και η νίκη του ήρθε φυσιολογικά και δίκαια.

Τα γκολ της νίκης του Μακροχωρίου πέτυχαν ο Βύζας στο 5', ο Φιλιππίδης στο 10' και το 34', ο Μπάμπος στο 50' (αυτογκολ), ο Βήτος στο 80' και ο Γιάννενας στο 83'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Γκόγκας - Μουρατίδης).

Οι συνεχείς εναλλαγές του σκορ ήταν το χαρακτηριστικό του αγώνα μεταξύ των Καβασίλων και της Μελίκης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα και αvέδειξε νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με το αγγλικό σκορ 3-4.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6' με τον Τσιαμπα, όμως η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση καθώς ισοφάρισαν στην αμέσως επόμενη φάση (7').

Στο 35' ο Λίπε έδωσε προβαδισμα στο σκορ στην Μελίκη για να ισοφαρίσει ο Νούζι στο 47' για λογαριασμό της γηπεδούχο ομάδας. Στο 65' ο Ντέλλας ξαναέδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με τους γηπεδούχους να βρίσκουν ξανά λύση και να φέρνουν το αποτέλεσμα στα ισα με γκολ του Τσιάμπα στο 67'. Το τελικό 3-4 διαμορφώθηκε με αυτογκολ στο 76'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζουρνατζίδης - Αργυρίου).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Νάουσα - Αγιος Γεώργιος  5-0

Αλεξάνδρεια - Κοπανός      5-0

Μακροχώρι - Ζερβοχώρι    7-0

Καβάσιλα - Μελίκη     3-4

Επισκοπή - Τρίκαλα  3-0

Ρεπό: Πατρίδα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής