breaking news Νέο

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ : Γιατί οι προπονήσεις στο νέο γήπεδο είναι... αλλοιώς!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ : Γιατί οι προπονήσεις στο νέο γήπεδο είναι... αλλοιώς!

Είναι γεγονός! Τη δυνατότητα να μπορούν να προπονούνται - πλέον - στο γήπεδο ποδοσφαίρου που δημιουργήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ Βέροιας "Δημήτριος Βικέλας" (περιοχή Μακροχωρίου), στη μνήμη της συμπολίτισσας μας Μάγδας Χαρισιάδου (συμπληρώθηκε κιόλας ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας...) με δωρητή το Βεροιώτη πολιτικό μηχανικό και εργολήπτη δημοσίων έργων Στέλιο Σερεμέτα, έχουν οι λιλιπούτειοι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας του Σάκη Σίμπου.

"Είναι για εμάς μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που έχουμε ένα γήπεδο σαν και αυτό να προπονούμαστε εδώ και ένα μικρό χρονικό διάστημα, στην προσπαθεια μας να εξελίξουμε τους νεαρούς αθλητές μας και να τους αναδείξουμε ποδοσφαιρικά. Κι όλα αυτά χάρις στο Στέλιο Σερεμέτα, που χωρίς να φείδεται χρημάτων και με την ανιδιοτελή προσφορά του στη νεολαία της πόλης μας προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση, μετά το χαμό ενος αγαπημένου του προσώπου. Αλλά συνάμα αναλογιζόμενος και ο ίδιος τα προβλήματα και τις ανάγκες που προκύπτουν για εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές να προπονούνται σ' ένα τέτοιο γήπεδο, έχοντας επιπλέον και ο ίδιος βιώσει ανάλογες στιγμές και καταστάσεις στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της "Βασίλισσας του Βορρά", επεσήμανε στην "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" ο (Κοζανίτης στην καταγωγή) πρώην παίκτης της Βέροιας και πρωτεργάτης της ίδρυσης της εν λόγω Ακαδημίας, Σάκης Σίμπος.

 

ΕΠΑΝΑΣΠΟΡΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ Β' ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Κι αν η πρώτη φάση υλοποίησης των εργασιών που είχαν προαναγγελθεί - σύμφωνα πάντα με το πλάνο που σχεδιάσθηκε και ετοιμάσθηκε - (διαμόρφωση - περιφραξη γηπέδου, αποχωμάτωση, τοποθέτηση αυτόματου ποτιστικού συστήματος και γκαζόν και δοθέντος προς χρήση πλεον) δημιουργεί αίσθημα ικανοποίησης, το ίδιο δεν μπορεί να λεχθεί και για τα έργα, τα οποία περιλαμβάνονται στη δεύτερη φάση, με τα οποία και αναμένεται να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός αυτής της αθλητικής παρέμβασης.

Και τούτο γιατί απλούστατα δεν έχει να κάνει με κάποια γραφειοκρατική διαδικασία ή οικονομική αδυναμία, αλλά ότι πρωτιστως θα πρέπει να γίνει επανασπορά του γηπέδου, με απώτερο στόχο τη βέλτιστη εικόνα της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, η οποία και έχει προγραμματισθεί να γίνει μέσα στον προσεχή Μάρτιο.

Τα έργα, δε, να θυμίσουμε που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο δεύτερο στάδιο, περιλαμβάνουν τη δημιουργία χωμάτινου στίβου (για να εξυπηρετούνται και οι ανάγκες αθλουμένων ατόμων στο συγκεκριμένο χώρο) σύστημα απορροής ομβρίων υδάτων, φύτευση δένδρων, κατασκευή αποδυτηρίων (σε λυόμενη μορφή) και τοποθέτηση φωτισμού, ο οποίος και θα καλύπτει τις ανάγκες για βραδινές προπονήσεις!

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΦΟΣΟΝ....

Τέλος, όπως έκανε γνωστό, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, της Δόξας Μακροχωρίου και του Ηροδότου Ηρακλείου και νυν πολιτικός μηχανικός και εργολήπτης δημοσίων έργων, με την ολοκλήρωση όλων των εργασιών του εν λόγω έργου στον εξωτερικό χώρο του "Δημήτριος Βικέλας" και την απόδοση του έργου αναστήλωσης της Ιεράς Μονής Παμεγγίστων Ταξιαρχών Γρεβενών, πρόκειται να κλείσει ένας ακόμα κυκλος παρουσίας του στην πόλη της Βέροιας και την εγκατάστασή του ακολούθως στην Αθήνα, συνεχίζοντας στην πρωτεύουσα την επιτυχημένη επαγγελματική του δραστηριότητα.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής