breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Προβάδισμα πρόκρισης

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Προβάδισμα πρόκρισης

Προβάδισμα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας πήραν η ΑΕ Καβασίλων και ο Αχιλλέας Νάουσας, καθώς στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, νίκησαν με 2-1 η πρώτη εκτός έδρας τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και ο δεύτερος Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου ο Απόλλων προηγήθηκε στο σκορ στο 17' με γκολ του Σαρκατζή, με την φιλοξενούμενη Καβάσιλα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Κίτσα και στο 80' με τον ίδιο παίκτη να κάνει την πλήρη ανατροπή, με το σκορ να παραμένει αναλλοίωτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Ρηγόπουλου (Γκόγκος - Ζουρνατζίδης).

Στο ΔΑΚ της Νάουσας ο Αχιλλέας πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Βαρθολομαίο και στο 13' ο Σιταρίδης με ένα δεύτερο τέρμα έδωσε ισχυρό προβάδισμα νίκης στην γηπεδούχο ομάδα.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν, μείωσαν σχετικά νωρίς, στο 35' με τον Ατανάσοφ, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Σαμαράς - Ζαχαριάδης).

Οι ρεβάνς των δύο αγώνων θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες,  στις 24 Ιανουαρίου, στο γήπεδο των Καβασίλων και των Τρικάλων, ενώ θα προηγηθούν τα πρώτα παιχνίδια των δύο άλλων ζευγαριών, της Αγίας Μαρίας με την Αλεξάνδρεια και της Νάουσας με τον Κοπανό, που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής