breaking news Νέο

Συνάντηση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας με κλιμάκιο της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Νάουσας

Συνάντηση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας με κλιμάκιο της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Νάουσας

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, με πρωτοβουλία της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής,  συνάντηση μεταξύ της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νομού Ημαθίας και κλιμακίου της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Γραμματέας, Σάββας Τσιχλακίδης, τα μέλη Μαρία Καραγιαννίδου, Μαρία Σακαλή και Μιχάλης Χασιώτης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ολυμπία Αποστόλου και από την πλευρά του Σωματείου, η Πρόεδρος, Στεργιανή Ζάλιου, ο Αντιπρόεδρος, Θεοφάνης Κουτρουλιάς και το μέλος Λάζαρος Κυριακόπουλος.

Κύριο θέμα της συνάντησης, η ενδεχόμενη υποβάθμιση της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας, μέσα από το νομοσχέδιο που πρόκειται να καταθέσει στη Βουλή η Κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, για τον νέο χάρτη υγείας της χώρας, όπου μεταξύ άλλων θα καθορίζει την υπόσταση και την λειτουργία των υγειονομικών μονάδων.

Οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Νάουσας  εξέφρασαν εμφατικά την αντίθεσή τους ως προς τις προθέσεις της Κυβέρνησης, τονίζοντας την έναρξη μία κοινής και ενιαίας προσπάθειας, με κάθε φορέα και θεσμό,  που θα συμβάλλει στην διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας με την μορφή που έχει σήμερα. Επιπλέον, έγινε εκτενής αναφορά στα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υγειονομική Μονάδα Νάουσας, όπως την αδυναμία πλήρους εφημέρευσης και λειτουργίας του ακτινολογικού τμήματος και κατ’ επέκταση την έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού.

Να σημειωθεί, η σημαντικότητα του Νοσοκομείου Νάουσας και η αποδοτικότητα του ως Υγειονομική Μονάδα, με αδιαμφισβήτητη προσφορά υπηρεσιών. Όπως αναφέρεται και στο υπόμνημα που κατέθεσαν στα μέλη της Νομαρχιακής, κατά τη συνάντηση: «Όλο το παραπάνω έργο, αλλά και η διαχρονική προσφορά του Νοσοκομείου Νάουσας, επιβάλλουν την συμμετοχή του στον νέο υγειονομικό χάρτη ως δευτεροβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα που θα συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα.»

Τα παρευρισκόμενα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νομού Ημαθίας, ακούγοντας με μεγάλη προσοχή τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των εκπροσώπων της Διοίκησης του Σωματείου, δεσμεύτηκαν πως θα υποστηρίξουν για την αμετάβλητη θέση που θα πρέπει να έχει η Υγειονομική Μονάδα Νάουσας στον επικείμενο χάρτη υγείας, μεταφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Νάουσας στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ώστε να χρησιμοποιηθεί κάθε κοινοβουλευτικό εργαλείο, καθώς  η δημόσια και δωρεάν  υγεία, όπως και η εμπιστοσύνη και πρόσβαση των πολιτών στις δημόσιες δομές Υγείας είναι προτεραιότητα.

 

Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Διεύθυνση: Κονίτσης 29,  Βέροια

Επικοινωνία: ne.imathia.pasok.kinal@gmail.com


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής