breaking news Νέο

Συνάντηση κλιμακίου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας με το σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Νάουσας

Συνάντηση κλιμακίου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας με το σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Νάουσας

Συνάντηση με κλιμάκιο της Ν.Ε, το Συντονιστή Γεωργιάδη Γρηγόρη, τον Αν. Συντονιστή Καραγιάννη Αντώνη και τον υπεύθυνο της Θεματικής Υγείας Πέτρο Τσαπαρόπουλο, είχαν  μέλη του Προεδρείου του Σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας, η Προέδρος κα. Ζάλιου Στέλλα, ο Αντιπρόεδρος κ. Κουτρούλιας Θεοφάνης και το μέλος του Σωματείου κ. Κυριακόπουλος Λάζαρος.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος υγειονομικός χάρτης της Χώρας μεταξύ των οποίων θα καθορίζει την υπόσταση και την λειτουργία των υγειονομικών μονάδων.

Μαθαίνουμε από πληροφορίες ότι 40 υγειονομικές μονάδες μικρότερου μεγέθους, πιθανόν και του νοσοκομείου της  Νάουσας, δεν θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως έχει σήμερα.

Ο κίνδυνος αλλαγής χαρακτήρα η και της λειτουργίας του Νοσοκομείου είναι μεγαλύτερος από ποτέ.

Αυτό προκύπτει και  από την εξαιρετική  και εκτενή συζήτηση που είχαμε με την πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου και δυο μέλη του προεδρείου.

Η διαχρονική προσφορά του νοσοκομείου Νάουσας καθώς και ο ρόλος του στην διάρκεια της πανδημίας που ήταν πολύ σημαντικός είναι αδιαμφισβήτητη και απαραίτητη για την ευρύτερη περιοχή.

Για αυτούς τους λόγους θα πρέπει να συνεχίσει να παρέχει στον νέο υγειονομικό χάρτη υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ως δευτεροβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα με αποκλειστικό ΔΗΜΌΣΙΟ και ΔΩΡΕΑΝ χαρακτήρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα σταθεί αλληλέγγυος στον αγώνα του σωματείου των εργαζομένων και ολόκληρης την κοινωνίας της Νάουσας ώστε το Νοσοκομείο  να έχει μια αμετάβλητη θέση στον επικείμενο χάρτη Υγείας στο νομό μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, με σημαντική μισθολογική αναβάθμιση,  που πρέπει να γίνει με μόνιμο προσωπικό και όχι με συμβάσεις παροχής υπηρεσιών που κοστίζουν περισσότερο και δεν αποτελούν σταθερή λύση.

                                                                                            Θεματική Υγείας

                                                                                        ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής