breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Ανοίγει περισσότερο η ψαλίδα

Γ' Εθνική: Ανοίγει περισσότερο η ψαλίδα

Μπήκαμε στον δεύτερο γύρο, το πρωτάθλημα ήδη μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωσή του, η διαφορά όμως που χωρίζει τους δύο εκπροσώπους της Ημαθίας στην Γ' Εθνική από τη ζώνη της παραμονής, παραμένει σε διψήφιο αριθμό.

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας παρά την αλλαγή στον πάγκο του, με την πρόσληψη του Γερμανού Σιαφαρίκα και τις όποιες προσθαφαιρέσεις επιχείρησε μέχρι στιγμής στο ρόστερ του, παραμένει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, με την ψαλίδα από την ζώνη της παραμονής να βρίσκεται αυτή τη στιγμή, μετά την νέα ήττα της περασμένης Κυριακής στην Ορεστιάδα από τον Ορέστη, στους 15 βαθμούς.

Σε λίγο καλύτερη μοίρα ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ που ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο με τους τρεις βαθμούς δώρο, που του προσέφερε η αποχώρηση του Κεραυνού Αγγελοχωρίου από το πρωτάθλημα. Ενα δώρο βέβαια που θα το πάρουν και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, με τη διαφορά όμως από την δέκατη θέση που οδηγεί στην σίγουρη παραμονή, να παραμένει στους 10 βαθμούς, αφού ο Αρης Αβάτου έκανε την έκπληξη και κέρδισε εκτός έδρας την Θέρμη με 3-1.

Με απλά λόγια, αν οι δύο εκπρόσωποί μας στην Γ' Εθνική θέλουν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, οφείλουν να βιαστούν, γιατί επαναλαμβάνουμε το πρωτάθλημα για την ολοκλήρωσή του άρχισε να μετράει πλέον αντίστροφα.

 

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 3-0

Την ήττα και μάλιστα με καθαρό σκορ γνώρισε η ομάδα της Αγίας Μαρίνας στην Ορεστιάδα, χάνοντας από τον γηπεδούχο Ορέστη με 3-0. Η ομάδα της Ημαθίας βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αφού μόλις στο 8' ο Σπυρόπουλος, που δέχθηκε την πάσα του Ανδρεάδη με σουτ, νίκησε τον Ιωαννίδη και έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δύο καλές στιγμές με τον Καραγιάννη Τ. στο 15' και στο 30', που βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση για γκολ, δίχως όμως να καταφέρει να τις μετουσιώσει σε γκολ, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητη, για το πρώτο ημίχρονο να βρίσκει τους γηπεδούχους προηγούμενους με 1-0.

Το 2-0 έγινε στο 65' με κοντινή προβολή του Πεταλωτή, ενώ στο 72' οι Εβρίτες είχαν δοκάρι με τον Ανδρεάδη.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με κοντινή προβολή ο Τηλέγραφος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαιτητής ο κ. Κτίστης από την ΕΠΣ Ξάνθης, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κεχαγιά και Τόσκα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Μαδένης, Λιάνας, Λογαράς, Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης, Λαζαρίδης (54' Τηλέγραφος), Ανδρεάδης (90' Ντουμανάκης), Σταματόπουλος (90' Άγγος), Οτέμπερης (73' Κούρτογλου), Σπυρόπουλος (73' Παπαγιαννίδης), Γκιντίδης.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης (63' Κοσέογλου), Γιαννόπουλος, Τότσκα, Θεολόγου, Νιογκάνα, Ακένα, Λέκα, Καραγιάννης Τ. (84' Τζαλίλης), Χασιώτης (63' Μουστάκας), Καραγιάννης Β. (46' Δημητρούσης).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ορεστιάδα - Αγία Μαρίνα   3-0

Θέρμη - Αβατο   1-3

Χανιώτη - Κρηστώνη 3-2

Ευκαρπία - Πανθρακικός   1-2

Καβάλα - Επανομη    4-0

Παραλίμνιο - Μηχανιώνα    0-0

Χρυσούπολη - Βαρβάρα    3-0

Πετεινός - Δόξα Δράμας     1-1

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - Αγγελοχώρι        3-0 (α.α.)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής