breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Εύκολο απόγευμα των πρωτοπόρων

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Εύκολο απόγευμα των πρωτοπόρων

Ένα ακόμη εύκολο απόγευμα κατέγραψαν στο ενεργητικό τους οι δυο βασικοί διεκδικητές του φετινού τίτλου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας όπως εξάλλου αναμένονταν.

Η πρωτοπόρος συγκεκριμένα Αλεξάνδρεια νίκησε εκτός έδρας με 5-0 την Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας που να σημειωθεί ότι  μέχρι το 72' διατηρούσε τα δίχτυα της ανέπαφα. Το σκορ για την Αλεξάνδρεια άνοιξε στο 72' ο Δημόπουλος με σουτ για να ακολουθήσουν άλλα τέσσερα τέρματα στα εναπομείναντα 30 λεπτά. Το 0-2 έγινε στο 81' από τον Βουλγαράκη το 0-3 στο 84' με το δεύτερο γκολ του Δημόπουλου στον αγώνα, το 0-4 στο 86' και το τελικό 0-5 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού από τον Καψάλη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τραούδας (Βαλκάνος Α. - Αργυρίου).

Στο 89' η Πατρίδα είχε την ευκαιρία να σκοράρει ομως το πεναλτι που κέρδισε ο Καλαϊτζίδης και εκτέλεσε ο ίδιος απέκρουσε ο Τόλιος.

Με ευρύ σκορ (0-4) νίκησε και η Νάουσα εκτός έδρας τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ατλα Ζερβοχωρίου.

Οι φιλοξενούμενοι που ηταν σαφώς καλύτεροι από τους γηπεδούχους είχαν πρωταγωνιστή τον Τασιώνα ο οποίος πέτυχε τα τρία πρώτα τέρματα της ομάδας του πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο του παιχνιδιοιύ. Στο 7' στο 12' και στο 14' καθαρίζοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 58' ο Μπικάνος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκόγκας (Ζαχαριάδης - Πιπερίδης).

Εντυπωσιακό πέρασμα της Επισκοπής από τα Καβάσιλα. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κεραυνού που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Α' κατηγορία στην οποία επανήλθε ύστερα από χρόνια νίκησε την γηπεδούχο ομάδα με 5-1. Το σκορ άνοιξε ο Κούβαρος στο 31', για να πάρει την σκυτάλη ο Λούρης και με τρία τέρματα στο 33', στο 45' και στο 48' να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 0-4. Στο 55' τα Καβάσιλα μείωσαν προσωρινά με τον Μπρινιά για να διαμορφώσει το τελικό 1-5 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Κούβαρος στο 60'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελτζανίδης (Νησελίτης - Τσίτσης).

Με πρωταγωνιστεί τον Σαρκατζή που πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ της ομάδς του ο Αγιος Γεώργιος νίκησε στο γήπεδο του τον Κοπανό με 3-2 κι ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 14' ο Μαραβελάκης με την ομάδα του Κοπανού στο 16' με τον Οικονόμου και στο 32' με τον Ιντο Ε. να πετυχαίνει δυο τέρματα και να κάνει την πλήρη ανατροπή. Στο 48' όμως ο Σαρκατζής έφερε το παιχνίδι στα ίσα κσι στο 69' ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Γκόγκος - Σαμαράς).

Πολλές συγκινήσεις έκρυβε το παιχνίδι της Μελίκης με το Μακροχώρι που έληξε ισόπαλο 2-2. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν το γκολ, όμως το σουτ του Φιλιππίδη βρήκε το δοκάρι της εστίας της Μελίκης (5') η οποία δυο λεπτά αργότερα στο 7' πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Λίβα και ενώ το Μακροχώρι πίεζε για την ισοφάριση η Μελίκη σε μια αντεπίθεση της πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Λίπε (32'). Στην επανάληψη το Μακροχώρι κέρδισε πέναλτι όμως ο Διαμαντόπουλος είπε όχι στον Παπακωνσταντίνου που το εκτέλεσε.

Στο 81' ο Τσακαλίδης μείωσε σε 2-1 και λίγο αργότερα ο Αδαμίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσαϊντ. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης για το Μακροχώρι ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Γιάννενα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Χρυσάνης - Σαββίδης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγιος Γεώργιος - Κοπανός          3-2

Ζερβοχώρι - Νάουσα 0-4

Πατρίδα - Αλεξάνδρεια        0-5

Μελίκη - Μακροχώρι  2-2

Καβάσιλα - Επισκοπή         1-5

Ρεπό: Τρίκαλα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής