breaking news Νέο

Πρωτάθλημα υποδομής : Ουσία και θέαμα

Πρωτάθλημα υποδομής : Ουσία και θέαμα

Επιστροφή σε αγωνιστική δράση για τα τμήματα υποδομής με τους επίδοξους αυριανους άσους των ομάδων της Ημαθίας, να προσφέρουν για μια ακόμη φορά ουσία και θέαμα. Στους εννέα αγώνες των δυο πρωταθλημάτων υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη σημειώθηκαν 48 τέρματα!!!

Δεκαοκτώ στα τρία παιχνίδια των Κ-16 και 30 στα έξι των Κ-14, με το σκορ της ημέρας να εμφανίζεται στο γήπεδο του Μακροχωρίου με την τοπική Ακαδημία να επικρατεί με 8-0 της αντίστοιχης του Καμποχωρίου ενω τα περισσότερα τέρματα σημειώθηκαν στον αγώνα των Κ-16 μεταξύ της Μελίκης και της Ακαδημίας της Νάουσας στον οποίο η φιλοξενούμενη επικράτησε με 4-6.

Όσον αφορά τις βαθμολογικές ανακατατάξεις στο Κ-16 οι Τηλέμαχοι νίκησαν εκτός έδρας το Λαζοχώρι με 3-4 και σε συνδυασμό με την αναβολή του αγώνα Ακαδημίας Β. - Νάουσας έπιασαν στην πρώτη θέση την δεύτερη (Νάουσα) έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο.

Στο πρωτάθλημα των Κ-14 (παιδικό) δεν άλλαξε απολύτως τίποτα με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ που νίκησαν 1-3 εκτός έδρας την αντίστοιχη της Νάουσας να βρίσκεται στην πρώτη θέση του Α' ομίλου με 18 βαθμούς ακολουθούμενη από την ΑΕ Ποντίων που στην έδρα της το γήπεδο της Ραχιάς είχε ένα εύκολο απόγευμα καθώς κέρδισε με 7-0 την Ακαδημία της Βέροιας.

Στον Β' όμιλο η Ακαδημία Μακροχωρίου που όπως ηδη αναφέραμε πέτυχε το σκορ της ημέρας εξακολουθεί να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα με 16 βαθμούς (5 νίκες και 1 ισοπαλία) ακολουθούμενη σε απόσταση βολής από τους Τηλέμαχους τους οποίους αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας και τον Αστέρα Αλεξάνδρειας που έχουν δυο και τρεις βαθμούς αντίστοιχα λιγότερους.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κ-16

Μελίκη - Ακαδημία Ν.          4-6

Λαζοχώρι - Τηλέμαχοι         3-4

ΑΕ Ποντίων - Βέροια 0-2

Ρεπό: Αστέρας Αλ.

 

Κ-14

Α' Ομιλος

ΑΕ Ποντίων - Ακαδημία Β. 7-0

Νάουσα - Βέροια        1-3

Λαζοχώρι - Κοπανός 2-1

 

Β' Ομιλος

Αστέρας Αλ, - Μελίκη 3-2

Μακροχώρι - Καμποχώρι   8-0

Νηρέας - Τηλέμαχοι   0-3


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής