breaking news Νέο

Τη Βασιλόπιτα στο «Σπίτι της Βεργίνας» ευλόγησε ο Ποιμενάρχης μας

  • Τη Βασιλόπιτα στο «Σπίτι της Βεργίνας» ευλόγησε ο Ποιμενάρχης μας
  • Τη Βασιλόπιτα στο «Σπίτι της Βεργίνας» ευλόγησε ο Ποιμενάρχης μας

Το απόγευμα της Παρασκευής, 19ης Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφτηκε το «Σπίτι της Βεργίνας» του οργανισμού «Πρωτοβουλία για το Παιδί» και ευλόγησε τη βασιλόπιτα.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων συνεχάρη τους υπευθύνους, τους εργαζομένους και όσους διακονούν εθελοντικά και ευχήθηκε ο Θεός να δίδει δύναμη και να ευλογεί το θεάρεστο έργο τους, ενώ παράλληλα τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή της τοπικής Εκκλησίας σε όποιες ανάγκες προκύψουν.

Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο ανέφερε ότι η νεανική ηλικία φαντάζει πολύ γοητευτική, καθώς τα νιάτα είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει στον φυσικό κόσμο. Δυστυχώς όμως επειδή κάτω από τα φαινόμενα κρύβονται και προβληματισμοί για τα τόσα επικίνδυνα θέματα που ορθώνονται μπροστά στους νέους, συνέστησε στα παιδιά να υπακούουν όσους βρίσκονται στο κέντρο και τους διακονούν με πολλή αγάπη και τους παρότρυνε να συζητούν όποια θέματα και προβληματισμούς προκύπτουν.   

Τέλος, ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων ενημερώθηκε από τους υπευθύνους για τη λειτουργία του κέντρου και συζήτησε μαζί τους θέματα της επικαιρότητάς.


Τη Βασιλόπιτα στο «Σπίτι της Βεργίνας» ευλόγησε ο Ποιμενάρχης μας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής