breaking news Νέο

Κοπή Βασιλόπιτας στο Γηροκομείο Βέροιας

  • Κοπή Βασιλόπιτας στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Κοπή Βασιλόπιτας στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Κοπή Βασιλόπιτας στο Γηροκομείο Βέροιας

Τα  Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η.ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ , στις 21 Ιανουαρίου 2024 , πραγματοποίησαν την κοπή βασιλόπιτας για το έτος 2024 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βέροιας , τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα  κατά του Covid, χωρίς την παρουσία κόσμου , για την ασφάλεια των Ηλικιωμένων Τροφίμων του Γηροκομείου Βέροιας.

Την κοπή της βασιλόπιτας , ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας αλλά και  Επίτιμος Πρόεδρος και Πνευματικός Πατέρας  του Γηροκομείου Βέροιας κ.κ.Παντελεήμων , ο οποίος παρέδωσε  στην Πρόεδρο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ.Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου, φάκελο με το σεβαστό ποσό των 5.000 Ευρώ , προϊόν του Δίσκου της Αγάπης των Χριστουγέννων  , που περιήχθη εις τους Ιερούς Ναούς της πόλης μας. 

Τα Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. ``Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας``, οι Τρόφιμοι , η Διεύθυνση και το Προσωπικό του 

Γηροκομείου Βέροιας , ευχαριστούν θερμά από καρδιάς τόσο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας  κ.κ.Παντελεήμων , που ήταν και είναι πάντοτε ηθικός και υλικός συμπαραστάτης του Γηροκομείου μας , όσο και όλους  που με την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους , βοηθούν και στηρίζουν το Γηροκομείο της πόλης μας όπως τόνισαν κατά την ομιλία τους τόσο η  Πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ.Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου όσο και η Πρόεδρος της Μ.Φ.Η.ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ κ.Μαρία Κάτσιου.

Επίσης ευχαριστούν θερμά το Αρτοποιείο κ.Κόγια , για την ευγενική προσφορά βασιλόπιτας  καθώς και 

-Το Ζαχαροπλαστείο ΕΛΙΖΕ  κ.Κων/νου Φλώρου , για την ευγενική προσφορά τσουρεκάκια , την ημέρα της εκδηλωσης.

-Το Ζαχαροπλαστείο ΦΙΝΟ ,για την ευγενική προσφορά γλυκισμάτων στους Τροφίμους και τους Εργαζομένους του Γηροκομείου Βέροιας.

-Τα Μέλη του Δ.Σ. Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας , για την ευγενική προσφορά εδεσμάτων για τον εμπλουτισμό του μπουφέ την ημέρα της κοπής της βασιλόπιτας.

 

Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής