breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Κέρδισαν όλα τα φαβορί

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Κέρδισαν όλα τα φαβορί

Μέσα σε δυσμενείς καιρικές και γηπεδικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας τα αποτελέσματα της οποίας θεωρούνται φυσιολογικά. Οι δυο βασικοί διεκδικητές του φετινού τίτλου η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα όπως αναμένονταν πέρασαν από ένα εύκολο απόγευμα κερδίζοντας στην έδρα τους τα Τρίκαλα η πρώτη με 4-0 (όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο) και τη Μελίκη με 3-1 η δεύτερη.

Ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας Κεραυνός Επισκοπής έχασε στο Μακροχώρι από την ομώνυμη τοπική ομάδα με 2-0 σε ένα παιχνίδι που είχε τέσσερις αποβολές (δυο για κάθε ομάδα) όλες στο τελευταίο 20λεπτο. Με την νίκη του αυτή το Μακροχώρι που διατηρεί το αήττητο στον δεύτερο γύρο (τρεις ισοπαλίες και δυο νίκες σε 5 αγώνες) πλησίασε στον έναν βαθμό το γκρουπ των τεσσάρων πρώτων ομάδων των πλεϊ οφ.

Τα υπόλοιπα δυο παιχνίδια της Α' κατηγορίας που έγιναν το περασμένο Σάββατο έληξαν ισόπαλα 2-2 το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Ζερβοχωρίου και του Αγίου Γεωργίου και 1-1 η αναμέτρηση του Κοπανού με την Πατρίδα.

Με τέσσερα τέρματα που πέτυχε με την συμπλήρωση του πρώτου 25λεπτου η Αλεξάνδρεια νίκησε τα γειτονικά Τρίκαλα και διατήρησε την διαφορά των τριών βαθμών από την Νάουσα που την ακολουθεί έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο.

Το σκορ άνοιξε στο 12' με κεφαλιά ο Τσιρίδης και στο 20' ο Πιπιλιάρης Κ. έκανε το 2-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (21') ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και στο 25' ο Τσακιρίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαλαϊτζης (Χρυσάνης - Σαββίδης).

Με μεγάλο πρωταγωνιστή σε έναν ακόμη αγώνα τον Τασιώνα η Νάουσα ύστερα από καλή εμφάνιση νίκησε στο ΔΑΚ της πολης τη Μελίκη με 3-1 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι του φετινού τίτλου.

Το σκορ άνοιξε στο 27' ο Μπιγκάνος ύστερα από ωραία μπαλιά του Τασιώνα. Στο 35' η Νάουσα ζευγάρωσε τα τέρματα της με τον Τασιώνα με την Μελίκη να μειώνει και να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι στο 72' με τον Καφτηράνη. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Τασιώνας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζουρνατζίδης - Γκόγκος).

Πετυχαίνοντας ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο το Μακροχώρι νίκησε στο γήπεδό του την Επισκοπή και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα των πλεϊ οφ.

Το σκορ άνοιξε με κοντινό σουτ στο 38' ο νεαρός Γιάννινας που σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και στο 60' το Μακροχώρι έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον αρχηγό του τον Γιώργο Τσακαλίδη ύστερα από έξυπνη πάσα του Γιάννενα.

Δέκα λεπτά αργότερα στο 70' το Μακροχώρι έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κοντογιάννη και στο 75' η Επισκοπη έχασε την μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ με το πέναλτι που κέρδισε και το εκτέλεσε ο Κούβαρος για να αποκρούσειο Αργυρόπουλος.

Στο 87' αποβλήθηκαν ο Φωτόπουλος Θ. (Μακροχώρι) και ο Σαϊπι (Επισκοπή) και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού τους ακολούθησε ο Λιθοξόπουλος που είχε μπει 10 λεπτά νωρίτερα αλλαγή στο παιχνίδι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τραούδας (Βαλκάνος - Γκόγκας).

Ισόπαλο 2-2 έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Ζερβοχωρίου και του Αγίου Γεωργίου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Στο σκορ προηγήθηκε στο 13' ο Αγιος Γεώργιος με τον Γερμάνη για να ισοφαρίσει στο 62' το Ζερβοχώρι με τον Μπάμπο. Στο 72' ο Αγιος Γεώργιος ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σαρκατζής, για να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά στις καθυστερήσεις με τον Προϊο το Ζερβοχώρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Χαλατζιούκας - Αργυρίου).

Δίχως νικητή έληξε και το παιχνίδι μεταξύ του Κοπανού και της Πατρίδας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του πρωτου.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 75' με τον Καψάλη για να φέρουν το αποτέλεσμα στα ίσα οι φιλοξενούμενοι στο 87' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρίτσου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Μητρόπουλος - Τσίτσης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ζερβοχώρι - Αγ. Γεώργιος 2-2

Κοπανός - Πατρίδα    1-1

Νάουσα - Μελίκη        3-1

Αλεξάνδρεια - Τρίκαλα        4-0

Μακροχώρι - Επισκοπή     2-0

Ρεπό: Καβάσιλα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής