breaking news Νέο

Ο Τάσος Μπαρτζώκας από το βήμα της Βουλής : «Μία ιστορική ημέρα για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία μας η καθιέρωση της επιστολικής ψήφου»!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας από το βήμα της Βουλής : «Μία ιστορική ημέρα για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία μας η καθιέρωση της επιστολικής ψήφου»!

            Ο Τάσος Μπαρτζώκας τοποθετήθηκε στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών και χαρακτήρισε ως ένα γενναίο βήμα την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου για πρώτη φορά στη χώρα μας για τις Ευρωεκλογές και τα δημοψηφίσματα!

            Αναφέρθηκε στις βασικές κατηγορίες πολιτών που θα ωφεληθούν κυρίως από τη δυνατότητα να ψηφίσουν με μία επιστολή, όπως τα άτομα με αναπηρία, οι ασθενείς, οι ηλικιωμένοι, αλλά και οι εποχιακά εργαζόμενοι και οι φοιτητές.

            Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στους Έλληνες ομογενείς, στους οποίους για πρώτη φορά η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εκκίνησε τις διαδικασίες για να μπορούν να ψηφίζουν από τη χώρα διαμονής τους, φέρνοντάς τους πιο κοντά στην πατρίδα μας.  

            Επίσης, στήριξε την επιλογή του Υπουργείου Εσωτερικών να εισάγει με Τροπολογία τη δυνατότητα να ψηφίζουν και στις εθνικές εκλογές με επιστολή οι Έλληνες του εξωτερικού, και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Σε αυτή τη συμβολική στιγμή, 50 έτη μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, κάθε κοινοβουλευτική παράταξη βρίσκεται πια ενώπιον των ευθυνών της, απέναντι στον ελληνικό λαό!”

            Τέλος, ο Τάσος Μπαρτζώκας κάλεσε τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια, την οποία  υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία, που παραμένει πιστή στις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει θέσει!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής