breaking news Νέο

Εξαιρετική εμφάνιση οι κορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας

  • Εξαιρετική εμφάνιση οι κορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας
  • Εξαιρετική εμφάνιση οι κορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας
  • Εξαιρετική εμφάνιση οι κορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας
  • Εξαιρετική εμφάνιση οι κορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας

Στις 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο ο ιδιαίτερος αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής της Ε.Γ.Ο «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΠΙΔΩΝ». Καλέστηκαν να συμμετάσχουν οι τριάντα καλύτερες κορασίδες της Β’ Περιφέρειας (Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα) και οι τριάντα της Α-Γ-Δ-Ε Περιφέρειας (υπόλοιπη Ελλάδα).Τελικά παρουσιάστηκαν στον αγώνα οι σαράντα επτά αθλήτριες. Ο αγώνας ήταν άτυπα πανελλήνιος με τη συμμετοχή των καλύτερων κορασίδων αθλητριών της χώρας μας.

Ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ συμμετείχε στον αγώνα με τέσσερις αθλήτριες, που προκρίθηκαν από τον περσινό τελικό αγώνα. Προκρίθηκε και πέμπτη αθλήτρια (Μοτσιοπούλου Χάιδω), που τελικά δεν συμμετείχε. Ήταν μέσα στους τρεις συλλόγους από όλη την Ελλάδα & ο μοναδικός της Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας, που είχε τέτοιο μεγάλο αριθμό αθλητριών.

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ, που συγκέντρωσε στο Σύνθετο Ατομικό 28.400 β., με πολύ καλό πρόγραμμα στο στεφάνι (ενδέκατη) με 10.600 β., μόλις 0,15 β. πίσω από την οκτάδα των απονομών.  Ακολούθησε η αισθητά ανεβασμένη φέτος ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ, που συγκέντρωσε 28.350β. Ήταν ένατη στη μπάλα με 10.350β. μόλις 0,15β. πίσω από την οκτάδα των απονομών.

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΪΔΟΥ συγκέντρωσε στο Σύνθετο Ατομικό 28.200 β., με ζηλευτή σταθερότητα & στα τέσσερα προγράμματα.

Η ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ ταλαιπωρήθηκε φέτος με τραυματισμούς & ασθένειες, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις της να είναι πολύ ελλιπείς. Επιτυχία ήταν που αγωνίστηκε και μάλιστα με ικανοποιητική & ελπιδοφόρα παρουσία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ και τις στυλοβάτες αυτών των επιτυχιών, προπονήτριές τους, ΜΑΡΙΑ ΣΑΝΣΑΡΙΔΟΥ, ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΝΤΣΗ, & τη δασκάλα μπαλέτου ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΝΑΖΕΒΑ, που συνεχίζουν να φέρνουν επιτυχίες στην πόλη μας στο όμορφο και ολυμπιακό άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής