breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Έκαναν την ανατροπή

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Έκαναν την ανατροπή

Τα Τρίκαλα και ο Αγιος Γεώργιος πήραν το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας, ανατρέποντας το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Συγκεκριμένα τα Τρίκαλα που είχαν ηττηθεί στον πρώτο αγώνα με 2-1, νίκησαν την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδό τους τον Αχιλλέα Νάουσας με 6-1 και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση, ενώ ο Αγιος Γεώργιος που είχε χάσει 2-1 στην έδρα του, στη ρεβάνς που πραγματοποιήθηκε επίσης την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο των Καβασίλων, νίκησε την αντίπαλό του, τοπική ομαδα με 3-1 και με διαφορά ενός τέρματος (4-3) πήρε το εισιτήριο για τους «τέσσερις» του Κυπέλλου.

Τα άλλα δύο εισιτήρια της ημιτελικής φάσης θα παιχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στους αγώνες της Αλεξάνδρειας με την Αγία Μαρίνα και του Κοπανού με τη Νάουσα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα πρώτα παιχνίδια Αλεξάνδρεια και Αγία Μαρίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα στο γήπεδο της δεύτερης (Αγίας Μαρίνας), ενώ η Νάουσα είχε κερδίσει στην έδρα της, το ΔΑΚ της πόλης, τον Κοπανό με 2-0.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής