breaking news Νέο

Προσέφυγε στο ΣτΕ ο συνδυασμός του δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη

Προσέφυγε στο ΣτΕ ο συνδυασμός του δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη

Στις 24-1-2024 κατατέθηκε από τον συνδυασμό μας "Ώρα Ευθύνης" ενώπιον του Γ' Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας αίτηση αναίρεσης κατά της υπ' αριθ. Α7/2024 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας με την οποία ακυρώθηκε η υπ' αριθ. 15/ΕΠ/2023 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας που αφορούσε την επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 8ης  Οκτωβρίου 2024.
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας ότι μέχρι σήμερα ο συνδυασμός μας ακολουθεί και σέβεται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης όπως αυτές εκδίδονται.
Θυμίζουμε δε ότι ο συνδυασμός μας συμμετείχε κανονικά στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των συνδημοτών μας που άσκησαν δικαίωμα του εκλέγειν.
Η αγχώδης προσπάθεια που καταβάλλεται από κάποιους, που παρουσιάζουν την τελευταία απόφαση ως το τέλος του νομικού αγώνα του συνδυασμού "Ώρα Ευθύνης", εντάσσεται στο πλαίσιο μιας κακοστημένης επικοινωνιακής καταιγίδας που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας τακτικής που αποσκοπεί στο να πείσουν την κοινωνία του τόπου μας για διάφορα, θέλοντας πρωτίστως να κρύψουν τη συνεχόμενη αδυναμία τους!
Ο συνδυασμός "Ώρα Ευθύνης":
- δεν προσφεύγει σε λεκτικές ακρότητες, 
- δεν διαχωρίζει τους πολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας,
- δεν χρησιμοποιεί άστοχους χαρακτηρισμούς
- δεν διχάζει τη τοπική κοινωνία 
Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Ώρα Ευθύνης" είμαστε εδώ, παρόντες και συνεπείς όπως και τον Οκτώβριο του 2023.

"Ωρα Ευθύνης" - Γραφείο τύπου


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής