breaking news Νέο

Κοπή βασιλόπιτας της Φιλοπτώχου Κυριών Βέροιας

Κοπή βασιλόπιτας της Φιλοπτώχου Κυριών Βέροιας

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου2024, η Φιλόπτωχος Κυριών Βέροιας έκοψε τη βασιλόπιτα της στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Η  Πρόεδρος κ. Τελάλογλου Δέσποινα, χαιρέτισε κι ευχαρίστησε τους επίσημους καλεσμένους, αλλά και το πλήθος των φίλων που κατέκλισαν την αίθουσα. Τους κάλεσε να απολαύσουν τα εκλεκτά εδέσματα , να διασκεδάσουν και να υποδεχθούν τον καινούριο χρόνο, χορεύοντας.

Ευχαρίστησε ακόμη όλους τους καταστηματάρχες της πόλης που με χαρά πρόσφεραν τα δώρα τους για τη λαχειοφόρο αγορά και τους Δωρητές-Χορηγούς της εκδήλωσης:           

  • Τους εξαιρετικούς μουσικούς Πατόπουλο Θωμά, Τσιλίκα Γιώργο, Κασσερόπουλο Γιάννη, Θεοδωρίδη Κώστα, Παπαρουσόπουλο Γιώργο και Γκουντουρά Στεφανία που αφιλοκερδώς παρουσίασαν ένα πλούσιο έντεχνο-λαϊκό-δημοτικό πρόγραμμα.
  • Την 1η Μεραρχία Πεζικού για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για παραχώρηση αίθουσας της Λέσχης Αξιωματικών Βέροιας καθώς και το προσωπικό της Λέσχης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Τον κ. Μπισιρίτσα Κώστα, RIZZA ROMA (πίτσες)
  • Το ζαχαροπλαστείο Φίνο (τσουρεκάκια, βασιλόπιτα)
  • Το φούρνο Κόγια (λέμον παϊ)
  • Την κ. Μαζαράκη-Δαβόρα Κατερίνα (πίτες)
  • Ανώνυμο δωρητή (κωκ)
  • Τον κ. Αργυράκη Γιώργο (κρασιά)
  • Τον κ. Πράπα Γιάννη (αναψυκτικά)
  • Άσσος Ηλιάδης (πλατεία Πλατάνων) (καφές)
  • Την εταιρεία «Κορμός»

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης, ο Δήμαρχος Βέροιας  κ. Βοριαζίδης και η πολιτευτής κ. Λίνα Τουπεκτσή.

Ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας ευλόγησε κι έκοψε την βασιλόπιτα, εξήρε το έργο της φιλοπτώχου και μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη για το νέο έτος.

Το φλουρί των επισήμων έτυχε η κ. Λίνα Τουπεκτσή. Το φλουρί των φίλων  έτυχε η κ. Βλαχοπούλου Αθανασία.

 Το παρόν έδωσε ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς, ο Δήμαρχος Βέροιας, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Ασλανίδης Λάζαρος, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα Τόπη, η πολιτευτής της ΝΔ Λίνα Τουπεκτσή, ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί Νίκος Καρατόλιος, η πρόεδρος του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Κατερίνα Γαλλίκα, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας Έλλη Μάλαμα, η πρόεδρος του Φωνητικού Συνόλου ‘Μονόγραμμα’ Αλεξάνδρα Ανανιάδου, η πρόεδρος της ΜΑμΑ κ. Ελένη Στεφανάκη και η επιστημονική σύμβουλος της ΜΑμΑ – σχολική ψυχολόγος Ειρήνη Αναγνώστου Κελεπούρη, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, επαγγελματίες του τόπου μας κ.α.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη για όλο τον κόσμο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής