breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν όλα τα φαβορί

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν όλα τα φαβορί

Φυσιολογικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήμαατος της Α' κατηγορίας με την βαθμολογική σειρά των ομάδων να παραμένει αναλλοίωτη. Η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος με την πρώτη να βρίσκεται στην κορυφή έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την δεύτερη και την ευκαιρία το ερχόμενο Σάββατο να τους κανει έξι καθώς η αντίπαλς της στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου κάνει το ρεπό της και αυτή αντιμετωπίζει το Μακροχώρι στην έδρα της.

Το περασμένο Σάββατο η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πινακα πέρασε όπως αναμένονταν αέρας και απο το γήπεδο των Καβασίλων κερδίζοντας την τοπική ομαδα με 3-0.

Τα γκολ της νίκης της Αλεξάνδρειας πέτυχαν ο Δημόπουλος στο 18', ο Καψάλης στο 65' και ο Βολονάκης στο 78'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Αργυρίου - Γκόγκας).

Παρότι βρέθηκε από νωρίς μόλις στο 8ο λεπτό  πίσω στο σκορ η Νάουσα ανώτερη απο την αντίπαλο της γηπεδούχο Επισκοπή πήρε άνετη και δίκαιη νίκη πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το σκορ για λογαριασμό της Επισκοπής ανοιξε μόλις στο 8' ο Καρυπίδης με τον Μπικάνο να φέρνει το αποτέλεσμα στα ίσα στο 54'.

Εξι λεπτά αργότερα στο 60' ο Κουτσιούμπας έδωσε προβάδισμα στο σκορ στη Νάουσα για να διαμορφώσουν το τελικό 1-4 με δυο ακόμη γκολ ο Χίσα στο 76' και ο Τασιώνας στο 86'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Σαμαράς - Ζαχαριάδης).

Δίχως νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι μεταξύ των Τρικάλων και του Κοπανού σε ένα παιχνίδι με λίγες σχετικά ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων.

Με χατ τρικ του Χολέβα η Πατρίδα πήρε με εντυπωσιακό τρόπο το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αγιο Γεώργιο.

Τα γκολ της μεγάλης νίκης της Κίτρινης Θύελλας πέτυχαν τρία οπως ήδη αναφέραμε ο Χολέβας στο 25', στο 61' και στο 67' με τον Ανδρίτσο να διαμορφώνει στο 90' το τελικό 4-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Γκόγκος - Λούρης).

Αμφίρροπο παιχνίδι στη Μελικη με την γηπεδούχο ομάδα τελικά να παίρνει την νικη και τους τρεις βαθμούς με γκολ στο 85'.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 13' με τον Μπρέγκου με το Ζερβοχώρι να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 22' με τον Προϊο. Στο 31' η Μελίκη ξαναπήρε προβάδισμα με την Πίτση για να ισοφαρίζει για δεύτερη φορά το Ζερβοχώρι με τον Μπάμπο στο 75'. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Παπαδημητρίου στο 85'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζουρνατζίδης - Τσίτσης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καβάσιλα - Αλεξάνδρεια     0-3

Επισκοπή - Νάουσα  1-4

Τρίκαλα - Κοπανός    0-0

Πατρίδα - Αγιος Γεώργιος  4-0

Μελίκη - Ζερβοχώρι   3-2

Ρεπό: Μακροχώρι


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής