breaking news Νέο

Το βιβλίο του Γιώργου Τριανταφύλλου, με τίτλο «Τρεις κόσμοι», παρουσιάστηκε στην «ΕΛΙΑ»

Το βιβλίο του Γιώργου Τριανταφύλλου, με τίτλο «Τρεις κόσμοι», παρουσιάστηκε στην «ΕΛΙΑ»

Το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Τριανταφύλλου, με τίτλο «Τρεις κόσμοι», που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παρέμβαση, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31/1 στην «ΕΛΙΑ» της Βέροιας. Η παρουσίαση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της θείας του συγγραφέα, Χρυσάνθης Σφήκα, που ζούσε στη Βέροια κι εργαζόταν ως φιλόλογος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Παύλος Σαπαλίδης, μέλος του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Χαιρετισμό απεύθυνε ο θείος του συγγραφέα, Νίκος Σφήκας.

Για το βιβλίο μίλησε ο χημικός – συγγραφέας, Νίκος Μανούδης.  Για το βιβλίο αλλά και για τη γνωριμία του με το συγγραφέα μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης. 

Στη συνέχεια ο συγγραφέας είπε για το βιβλίο του: «Πρόκειται για ένα βιβλίο που είναι βγαλμένο από τη νέα γενιά και απευθύνεται στη νέα γενιά με πολύ αγάπη, που εκτυλίχθηκε την περίοδο του covid-19 που πολλά πράγματα τάραξαν τα νερά όχι μόνο των μεγάλων και των μικρών, αλλά κι ολόκληρης της ανθρωπότητας. Σε μια περίοδο που κληθήκαμε να τσεκάρουμε τα αντανακλαστικά μας και σιγά σιγά να  δημιουργήσουμε ευνοϊκότερες συνθήκες. Το έργο μιλάει για τις ζωές τριών νέων ανθρώπων, του Ηλία, του Νίκου και του Μιχάλη, οι οποίοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις σοβαρές συγκυρίες που προκύπτουν στη ζωή τους, με έναν δικό τους και πρωτόγνωρο νεανικό τρόπο... Η έμπνευση προήλθε από πραγματικά γεγονότα ενίοτε και ήταν ένας τρόπος να καταφέρω να αντεπιτεθώ στις εμμονές του OCD καθώς είμαι πάσχων αυτής της ψυχιατρικής πάθησης και το γραπτό ήταν κάτι το λυτρωτικό».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής