breaking news Νέο

Eνεργειακή αυτονομία απέκτησε η ΔΕΥΑΒ!

Eνεργειακή αυτονομία απέκτησε η ΔΕΥΑΒ!

Τις ευεργετικές επιπτώσεις στην ενεργειακή αυτονομία, χάρη στην εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού πάρκου, που έχει εγκατασταθεί στον Βιολογικό της Βέροιας,  απολαμβάνει από τις 19 Ιανουαρίου η ΔΕΥΑΒ, δίνοντας ανάσα στην ενεργειακή κρίση.

Το ευχάριστο νέο γνωστοποίησε ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Στ. Διαμάντης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Τετάρτης 31/1, ανακοινώνοντας ότι ξεκίνησε η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, προς όφελος και του περιβάλλοντος.

Παράλληλα σε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της ΔΕΥΑΒ, αναφέρθηκε στα σπουδαία έργα που έχουν υλοποιηθεί τόσο στην πόλη της Βέροιας όσο και στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, με αφορμή την αποχώρηση των παλιών μελών που συμμετείχαν στο διοικητικό συμβούλιο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά τους.

Όμως το έργο της ΔΕΥΑΒ δεν σταματά εδώ σύμφωνα με τον κ. Διαμάντη. Εχουν κατατεθεί προτάσεις έργων, που έχουν υποβληθεί προς χρηματοδότηση και για άλλα πολλά μεγάλα έργα στο δήμο μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής