breaking news Νέο

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Στο πρωτάθλημα υποδομής των Κ-16 οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας νίκησαν εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Ακαδημίας Νάουσας και σε συνδυασμό με το ρεπό του ΦΑΣ Νάουσας πέρασαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα δίχως συγκάτοικο.

Στην 2η θέση ισοβαθμούν ο ΦΑΣ Νάουσα, με την ΒΕΡΟΙΑ που νίκησε επίσης εκτός έδρας την Μελίκη με 8-0, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους απο τους Τηλέμαχους.

Με πέντε βαθμούς λιγότερους από την κορυφή ακολουθεί στην 4η θέση ο Αστέρας Αλεξάνδρειας που επισης κέρδισε 3-1 εκτος έδρας το Λαζοχώρι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αστέρας Αλεξάνδρειας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μείον 5 βαθμούς όσους δηλαδή τον χωριζουν από την πρώτη θέση.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ακαδημία Ν. - Τηλέμαχοι    0-4

Μελίκη - Βέροια 0-8

Λαζοχώρι - Αστέρας Αλ.     1-3

Ακαδημία Β. - ΑΕ Ποντίων (δ.δ.)

Ρεπό: ΦΑΣ Νάουσα

 

Κ-14 (παιδικό)

Αλλαγή "φρουράς" στην κορυφή του βαθμολογικού πινακα των δυο ομίλων του πρωταθλήματος υποδομής των Κ-14 (παιδικό).

Στον Α' όμιλο συγκεκριμένα η ΑΕ Ποντίων πήρε την ρεβανς του αγώνα του πρώτου γύρου (είχε ηττηθεί με 1-3) από την ΒΕΡΟΙΑ την οποία κέρδισε στο δεύτερο παιχνίδι με 0-1 και την έπιασε στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς πολύ πίσω από τους δυο πρωτοπόρους βρίσκονται το Λαζοχώρι (9 βαθμοί), ο Κοπανός (7 βαθμοί), ο ΦΑΣ Νάουσα (7 βαθμοί) και η Ακαδημία της Βέροιας (0 βαθμοί).

Στον Β' όμιλο που επίσης είχαμε αλλαγή στην κορυφή, οι Τηλέμαχοι κέρδισαν στην έδρα τους με 3-0 την Ακαδημία Μακροχωρίου και την γκρέμισαν από την κορυφή. Ετσι στην πρώτη θέση του ομίλου βρίσκονται πλεον οι Τηλέμαχοι με 17 βαθμούς έναν βαθμό λιγότερο (16) έχουν η Ακαδημία Μακροχωρίου και ο Αστέρας Αλεξάνδρειας που ισοβαθμούν στην 2η θέση και πολύ πιο κάτω βρίσκονται η Μελίκη (9 βαθμοί), το Καμποχώρι (3 βαθμοί) και ο Νηρέας (0 βαθμοί).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕ Ποντίων        0-1

Κοπανός - Νάουσα    1-3

Ακαδημία Β. - Λαζοχώρι     (δ.δ.)

 

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Καμποχώρι - Αστέρας Αλ.  0-6

Μελίκη - Νηρέας         4-0

Τηλέμαχοι - Ακαδημία Μακροχωρίου Ν.      3-0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής