breaking news Νέο

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας : Τα ζητήματα των ομόφυλων ζευγαριών, είναι ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αλλού είναι τα πραγματικά μας προβλήματα

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας : Τα ζητήματα των ομόφυλων ζευγαριών, είναι ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αλλού είναι τα πραγματικά μας προβλήματα

Με αφορμή την πρόταση του κ. Παλουκίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας σε σχέση με το ζήτημα της ομόφυλων ζευγαριών.

Πρόκειται για ένα ζήτημα ανθρώπινων δικαιωμάτων και ως τέτοιο δε μπορεί παρά να έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά στη ΝΔ. Τελικά ο κ. Παλουκίδης όντας κομματικό στέλεχος της ΝΔ, ας μας ξεκαθαρίσει ποια είναι η θέση του κόμματός του. Θα ψηφίσουν ή όχι οι βουλευτές του νομού μας τη σχετική πρόταση νόμου της κυβέρνησής τους.

Αν τελικά ο ίδιος, τα άλλα στελέχη της ΝΔ και οι βουλευτές του νομού μας ενδιαφέρονται πραγματικά για την τύχες του λαού της Ημαθίας, ας αναλάβουν πρωτοβουλίες για τα άλλα, απείρως ποιο καθοριστικά για της ζωές μας ζητήματα που μας ταλανίζουν. Λχ για τα προβλήματα της αγροτών, που αυτές τις μέρες βρίσκονται στους δρόμους, με την αγωνία της επιβίωσης. 

Προφανώς το ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών για τη ΝΔ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον μας και να μην ασχολούμαστε με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Προβλήματα στα οποία δε μπορεί και δε θέλει να δώσει λύσεις, για να μη θίξει τα κέρδη των λίγων αρεστών της σε βάρος του λαού.

 

Γραφείο τύπου Ν.Ε

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής