breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν Αγία Μαρίνα και Νάουσα

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν Αγία Μαρίνα και Νάουσα

Με τη ρεβάνς των αγώνων Αλεξάνδρεια - Αγία Μαρίνα και Κοπανός - Νάουσα, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη, ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας.

Τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια πήραν η Αγία Μαρίνα, που κέρδισε εκτός έδρας την Αλεξάνδρεια με 1-0, και η Νάουσα που επίσης πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Κοπανού με 1-0. Να υπενθυμίσουμε ότι στους πρώτους αγώνες η Αγία Μαρίνα στο γήπεδό της είχε αναδειχθεί ισόπαλη δίχως τέρματα με την Αλεξάνδρεια, ενώ η Νάουσα επίσης στην έδρα της, το ΔΑΚ της πόλης, είχε κερδίσε τον προχθεσινό αντιπαλό της με 2-0.

Στους αγώνες ρεβάνς, που διεξήχθησαν την περασμένη Τετάρτη, η Αγία Μαρίνα με γκολ που πέτυχε ο Λέκα στο 65', πήρε την νίκη και την πρόκριση για την ημιτελική φάση, με την Αλεξάνδρεια να χάνει στην διάρκεια του αγώνα δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, να στείλει το παιχνίδι τουλάχιστον στην παράταση. Στο 2ο λεπτό του αγώνα, συγκεκριμένα η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε πέναλτι με τον Αβραμόπουλο, που ανέλαβε την εκτέλεσή του, να στέλνει την μπάλα στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού της εστίας του Μυλωνά, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς ο τερματοφύλακάς της Τόλιος, που είχε προωθηθεί στην επίθεση με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Από το 70' η Αλεξάνδρεια αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σωτηράκη.

Η Νάουσα, που όπως αναφέραμε, είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι τον Κοπανό με 2-0, νίκησε τον αντίπαλό της και στη ρεβάνς εκτός έδρας με 1-0 και πήρε την πρόκριση με δύο νίκες. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Παπαγεωργόπουλος στο 50'.

Μετά και τα προχθεσινά παιχνίδια, συμπληρώθηκε η τετράδα της ημιτελικής φάσης, που την αποτελούν η Αγία Μαρίνα, η Νάουσα, ο Αγιος Γεώργιος και τα Τρίκαλα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής