breaking news Νέο

Νέοι πρόεδροι στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Βέροιας, Kελεσίδης, Ρίζος, Ακριβόπουλος και Διαμάντης

Νέοι πρόεδροι στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Βέροιας, Kελεσίδης, Ρίζος, Ακριβόπουλος και Διαμάντης

Νέοι πρόεδροι και μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου Βέροιας, ΔΗ.ΒΡΕ.ΣΤΑ Θεανώ Ζωγιοπούλου, ΚΕΠΑ, ΔΗΠΕΘΕ και ΔΕΥΑΒ, ορίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Τετάρτης (31/1).

Συγκεκριμένα μετά από πρόταση του δημάρχου Βέροιας, Κων/νου  Βοργιαζίδη, Πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο ΔΗ.ΒΡΕ.ΣΤΑ. Θεανώ Ζωγιοπούλου ορίστηκε ο Στάθης Κελεσίδης. Μέλη στο νέο ΔΣ είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασιλειάδης, Τσιλογιάννης, Μακρίδης, από τους πολίτες οι Νικολέτα Δουδούμη, Ελένη Καζελίδου, Σοφία Υφαντίδου και από τους εργαζομένους η κ. Μπαζούκη.

Πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας ορίστηκε εκ νέου ο Κώστας Ρίζος. Στο νέο ΔΣ συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Χασιώτης, Γρηγοριάδης, Σαμανίδης, Τσαχουρίδης, Σακαλής, Χατζησαλάτας. Από τη δημοτική κοινότητα συμμετέχει η κ. Ταϊπλιάδου. Από τον Εμπορικό Σύλλογο η Αθηνά Τσιπουρίδου. Ως πολίτης η Αναστασία Πίσκου και από τους εργαζομένους η Περιστέρα Χρυσοπούλου.

Πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ορίστηκε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Χασιώτης, Σακαλής, Σουμελίδης. Από τους πολίτες η Σοφία Καλτσίδου, Μαρία Παρχαρίδου, Διονύσης Καρολίδης και από τον Όμιλο Θεάτρου η κ. Κωνσταντούδη.

Πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΥΑΒ ορίστηκε εκ νέου ο Στέργιος Διαμάντης. Από τους δημοτικούς συμβούλους συμμετέχουν: Διαμάντης, Ασλανίδης, Βασιλείου, Μιχαηλίδης, Τσιλογιάννης, Παλουκίδης, Θεοδωρίδης. Από την πλευρά των πολιτών ορίστηκαν η Έλσα Νικολοπούλου και η Κατερίνα Μαυρομιχάλη. Εκ μέρους των εργαζομένων ο Στυλ. Πιπερίδης και από τους εργολήπτες μηχανικούς η Άννα Δημητριάδου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής