breaking news Νέο

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας : Με επιτυχία το αφιέρωμα παρακάθ στη μνήμη του Παναγιώτη (Πανούλη) Μουρατίδη

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας : Με επιτυχία το αφιέρωμα παρακάθ στη μνήμη του Παναγιώτη (Πανούλη) Μουρατίδη

Το  Σάββατο  3 Φεβρουαρίου 2024  πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα παρακάθ στη μνήμη  του  Παναγιώτη(Πανούλη) Μουρατίδη, στο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο της λέσχης, στο Πανόραμα Βεροίας.

Ο αείμνηστος ΄΄Πανούλης  της  λέσχης΄΄  αφιέρωσε τη ζωή του  στην παράδοση  και τον πολιτισμό του Πόντου  με την πολυετή, πολύπλευρη  και εξαιρετική προσφορά του στα ποντιακά δρώμενα και αυτός  είναι ο λόγος που τον έχουμε στην καρδιά μας.

Ο άνθρωπος που τον ταύτιζε το πανελλήνιο  με  το πρότυπο του Πόντιου αντάρτη αλλά και του αναγνωρίσιμου χορευτή της Ευξείνου Λέσχη Βέροιας ήταν  νοερά μαζί μας και μας συντρόφευε με ωραίες αναμνήσεις καθώς οι μουσικοί Χρήστος Καλιοντζίδης στη λύρα με τη αφιλοκερδή παρουσία του, Νίκος Σιδηρόπουλος στο λαούτο, Αλέξανδρος Μιμίδης  στα πνευστά  και  ο Χρήστος Ασλανίδης στο νταούλι  μας ταξίδεψαν  στην  Ανατολική  ΄΄Ελλάδα΄΄.

Σε αυτή τη μοναδική βραδιά ο  Σταύρος  Σαββίδης τίμησε τον αείμνηστο  Πάντσο τραγουδώντας παραδοσιακούς σκοπούς του πόντου ενώ τον συνόδευσαν ο  Κωνσταντίνος Καπουρτίδης  στη λύρα, ο Νίκος Σιδηρόπουλος στο λαούτο  και ο Άκης Στολτίδης  στο νταούλι.

Το Δ.Σ. της Λέσχης ευχαριστεί όλα τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης,τους χορηγούς της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον Πρόδρομο Καλδερίμογλου αλλά και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της αλλά κυρίως να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη  της Λέσχης  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, χόρεψαν και διασκέδασαν,  διατηρώντας το κέφι αμείωτο μέχρι αργά τα μεσάνυκτα.

 

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                      Η Γ. Γραμματέας
Καπουρτίδης Χαράλαμπος                 Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής