breaking news Νέο

Πέντε φίλοι ξαναέφτιαξαν τον «κρυφό παράδεισο» που κατέστρεψαν ασυνείδητοι στην Καλλίπετρα

Πέντε φίλοι ξαναέφτιαξαν τον «κρυφό παράδεισο» που κατέστρεψαν ασυνείδητοι στην Καλλίπετρα

Ένα υπέροχο παγκάκι στην Καλλίπετρα, με θέα τον Αλιάκμονα και τα βουνά, που κόβει την ανάσα, έπεσε στα χέρια ασυνείδητων που το βανδάλισαν, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Μία παρέα φίλων από τη Βέροια κινητοποιήθηκε και αντικατέστησε το κατεστραμμένο παγκάκι, κατασκευάζοντας και τοποθετώντας ένα καινούριο. Ο Παύλος, ο Αντώνης, ο Τόλης, ο Νίκος και ο Ντάνιελ, πήγαν άμεσα στο σημείο και με δικά τους μέσα, υλικά και εργασία, αντικατέστησαν το πιο όμορφο παγκάκι της Βέροιας και καθάρισαν και το μέρος από κάθε λογής σκουπίδια.

Μία πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας για ένα καλύτερο περιβάλλον και μία καλύτερη κοινωνία, δίνοντας μία αχτίδα φωτός και ελπίδας, μέσα στη σωρεία δυσάρεστων ειδήσεων που μας κατακλύζουν καθημερινά.

 

-Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί τους 5 φίλους που αντικατέστησαν το παγκάκι κάτω από τη Μονή Καλλίπετρας

Ο Δήμος Βέροιας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την παρέα των πέντε νέων που ανέλαβε την πρωτοβουλία να αντικαταστήσει το παγκάκι κάτω από τη Μονή Καλλίπετρας, σε ένα σημείο εξαιρετικό τοπόσημο της περιοχής μας με θέα τα στενά του Αλιάκμονα.

Στον Παύλο, τον Νίκο, τον Αντώνη, τον Ντάνιελ και τον Τόλη αξίζουν συγχαρητήρια τόσο για την αφιλοκερδή προσφορά τους, την προσωπική εργασία, την αντικατάσταση της κατεστραμμένης κατασκευής και της ευαισθησίας που επέδειξαν, για ένα σημείο αναφοράς τόσο για τους Βεροιώτες όσο και για εκείνους που επισκέπτονται τον μοναδικής φυσικής ομορφιάς, τόπο μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής