breaking news Νέο

Ανοιχτή επιστολή της Ένωσης Πολιτών Ημαθίας για το προς ψήφιση νομοσχεδίο για το γάμο των ομοφυλοφίλων

Ανοιχτή επιστολή της Ένωσης Πολιτών Ημαθίας για το προς ψήφιση νομοσχεδίο για το γάμο των ομοφυλοφίλων

Η Ένωση Πολιτών Ημαθίας (Ε.Π.Η.) συνυπέγραψε το ψήφισμα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και συντάσσεται καθ΄όλα με την επιστολή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου προς το πλήρωμα της Εκκλησίας που αφορά το επίμαχο προς ψήφιση νομοσχέδιο και ειδικά προς τους βουλευτές που θα κληθούν να το ψηφίσουν ή να το καταψηφίσουν και συμπεραίνει ότι όποιοι βουλευτές δεν καταψηφίσουν το κατάπτυστο νομοσχέδιο περί γάμου των ομοφυλόφιλων, το οποίο θα έχει τραγικά δυσμενείς συνέπειες στην κοινωνία μας, ιδιαιτέρως δε στις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας, επιλέγοντας αντίθετη στάση κατά της Ορθοδόξου Πίστεώς μας, ΘΕΤΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Κατά συνέπεια θα πρέπει η ιεραρχία της Εκκλησίας να σκεφθεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του αφορισμού αυτών των πολιτικών, οι οποίοι βάλλουν τον πυρήνα ενός εκ των επτά μυστηρίων της Ορθοδοξίας που είναι ο γάμος, σαν το επιτίμιο της συγκεκριμένης πράξης τους, ως παιδαγωγία και όχι ως τιμωρία. Οι ανωτέρω βουλευτές με την τυχόν ψήφισή του θα είναι ανεπιθύμητοι από το πλήρωμα της Εκκλησίας στους ναούς που εκκλησιάζονται οι ορθόδοξοι πιστοί και πλέον δεν θα τους αποδίδονται οι τιμές που μέχρι σήμερα απολάμβαναν.

Οι βουλευτές οφείλουν όχι μόνον να αφουγκράζονται αλλά να εντέλλονται το θέλημα του λαού που τους εκλέγει και όχι να επιλέγουν τις προσωπικές τους θέσεις και να τον εκπροσωπούν όπως ο ίδιος ο λαός επιτάσσει σαν εντολέας και όχι να υποτάσσονται σε κομματικούς εκβιασμούς που απορρέουν από εντολές ξένων διεστραμμένων και αλλότριων ανθελληνικών κέντρων αποφάσεων.

Τέλος δραττόμεθα της ευκαιρίας να υπενθυμίσουμε στο πλήρωμα της Εκκλησίας και γενικότερα στους πολίτες του Νομού Ημαθίας ότι η ψήφος προς τα κόμματα δεν συνιστά λευκή επιταγή και ότι όποιος ζυγίζεται και κρίνεται «ελλιποβαρής» απορρίπτεται. Ήδη έχει πληγεί σφόδρα η ελληνική οικογένεια, η ελληνορθόδοξη παιδεία μας, η εθνική μας κυριαρχία και εκποιήθηκε μέρος της ιστορικής μας ταυτότητας. Δεν θα επιτρέψουμε την αλλοίωση της παραδοσιακής Ελληνορθόδοξης οικογένειας και κατά συνέπεια τον αφανισμό του Έθνους μας.

 

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής