breaking news Νέο

Αγρυπνίες για τον ιερό θεσμό της Οικογενείας σε τέσσερις Αρχιερατικές Περιφέρειες

Αγρυπνίες για τον ιερό θεσμό της Οικογενείας σε τέσσερις Αρχιερατικές Περιφέρειες

Το βράδυ της Πέμπτης, 8ης Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία της αποδόσεως της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, η οποία παραδοσιακά συνδυάζεται με τη γιορτή της Μητέρας και της Οικογενείας, κατόπιν αποφάσεως του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, τελέστηκαν Ιερές Αγρυπνίες σε τέσσερις Ιερούς Ναούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Συγκεκριμένα Ιερές Αγρυπνίες τελέστηκαν στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

Στις Ιερές Αγρυπνίες συμμετείχε ο ιερός κλήρος της Μητροπόλεως μας και πλήθος πιστών που προσευχήθηκε για τον ιερό θεσμό της Οικογενείας, καθώς η οικογένεια στις ημέρες μας περνά μια μεγάλη κρίση και βάλλεται από παντού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων προεξήρχε στην Ιερά Αγρυπνία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Ναούσης, όπου φυλάσσεται η θαυματουργή Ιερά Εικόνα της Υπαπαντής. Την Ιερά Εικόνα βρήκε η μακαριστή Ευγενία Ράϊου μετά από όραμα τη δεκαετία του 1920 στην «Έξω Υπαπαντή» Ναούσης. Στο τέλος της θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας κυρού Νικηφόρου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής