breaking news Νέο

Θριαμβευτική επανεκλογή Τζιτζικώστα στην ΕΝΠΕ: «Θα είμαστε εδώ ενωμένοι και τα επόμενα χρόνια»

Θριαμβευτική επανεκλογή Τζιτζικώστα στην ΕΝΠΕ: «Θα είμαστε εδώ ενωμένοι και τα επόμενα χρόνια»

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, επανεξελέγη, το απόγευμα της Δευτέρας (12/2), για δεύτερη συνεχή θητεία, πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). Ο κ. Τζιτζικώστας εξελέγη για δεύτερη συνεχή φορά με ευρύτατη πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του κ. Τζιτζικώστα «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες» έλαβε ποσοστό 78,7%.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε πως: «Θα είμαστε εδώ ενωμένοι και τα επόμενα χρόνια, απέναντι σε όλες τις προκλήσεις και σε όλα τα μέτωπα, να δίνουμε μάχες καθημερινά και να εργαζόμαστε σκληρά για το καλό των συμπολιτών μας».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους από όλη τη χώρα για την εμπιστοσύνη τους και για το ισχυρό 78,7% που έλαβε ο συνδυασμός μας «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες» στις σημερινές εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Και οι 13 Περιφέρειες μαζί. Ως μία. Θα είμαστε εδώ ενωμένοι και τα επόμενα χρόνια, απέναντι σε όλες τις προκλήσεις και σε όλα τα μέτωπα, να δίνουμε μάχες καθημερινά και να εργαζόμαστε σκληρά για το καλό των συμπολιτών μας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής