breaking news Νέο

Με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Επιτροπή Αλεξάνδρειας

Με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Επιτροπή Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Αλεξάνδρειας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα δια ζώσης, σύμφωνα με την εγκύκλιο 374/39135/30-5-2022, την 20η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00,  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 22 θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης α) για την έγκριση ή μη των τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 2/2024 Μελέτης με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών αποκομιδής και μεταφοράς των αστικών απορριμμάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας», β) τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας, γ) την κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, δ) τον ορισμό τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης των προσφορών και ε) τον ορισμό τριμελούς Επιτροπής Παραλαβής και Παρακολούθησης Σύμβασης.

2. Εξέλιξη διαγωνιστικής διαδικασίας της προμήθειας με τίτλο Προμήθεια επιβατικού αυτοκινήτου.

3. Έγκριση ή μη του υπ΄αριθ. πρωτ. 3057/14.02.2024 πρακτικού (1ο πρακτικό) καθώς και του υπ΄αριθ. πρωτ. 3059/14.02.2024 πρακτικού (2ο πρακτικό) της Επιτροπής Διενέργειας για τον “Εκσυγχρονισμό των Κ.Ε.Π. του Δήμου Αλεξάνδρειας”.

4. Kαθορισμός του ύψους και των όρων καταβολής της ετήσιας οικονομικής συνδρομής των μελών του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Δήμου Αλεξάνδρειας για το 2024.

5. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας.

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Πρασινάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Κλειδίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

8. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Λιανοβεργίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Νησίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

10. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

11. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Νησίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

12. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Πλατάνου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

13. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Πλατάνου Δήμου Αλεξάνδρειας.

14. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Κεφαλοχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

15. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Καβασίλων του Δήμου Αλεξάνδρειας.

16. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρού του Δήμου Αλεξάνδρειας.

17. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Π. Σκυλιτσίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

18. Λήψη απόφασης για, α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου που αφορά την με αριθμό 3/2024 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας (αφορά υπόθεση Μουτ… Ειρ… κ.α.).

19. Λήψη απόφασης για, α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου που αφορά την με αριθμό 4/2024 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας (αφορά υπόθεση Θεοπ… Φαν…).

20. Λήψη απόφασης για, α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου που αφορά την με αριθμό 5/2024 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας (αφορά υπόθεση Σαβ… Παπαδ… κ.α.).

21. Τροποποίηση των υπ΄αριθ. 454/2021, 455/2021, 426/2022, & 427/2022 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με τον ορισμό μέλους σε επιτροπές.

22. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Καμποχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Παναγιώτης Γκυρίνης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής