breaking news Νέο

Ημερίδα χορού, αφιερωμένη στους παραδοσιακούς χορούς του Πόντου, διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Ημερίδα χορού, αφιερωμένη στους παραδοσιακούς χορούς του Πόντου, διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας διοργανώνει μια ξεχωριστή ημερίδα χορού, αφιερωμένη στους παραδοσιακούς χορούς της περιοχής του Πόντου. Η ημερίδα με τίτλο "Ο χορός στην Πατρίδα" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, με έναρξη στις 10.30 π.μ. στο Πολιτιστικό μας κέντρο στο Πανόραμα της Βέροιας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε χορούς από διάφορες περιοχές του Πόντου, ενώ θα δοθεί σημαντικός χρόνος για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Δύο καταξιωμένοι εισηγητές - ερευνητές θα παρουσιάσουν τις καταγραφές τους, αναλύοντας το ύφος του χορού σε διάφορες περιοχές, δημιουργώντας έτσι μια ιδιαίτερη εμπειρία για τους παρευρισκόμενους.Ο λόγος για τους κυρίους Νίκο Ζουρνατζίδη και Γιώργο Κασαμπαλίδη.

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας προσκαλεί όλους τους λάτρεις της παράδοσης μας, χοροδιδασκάλους, χορευτές, μέλη συλλόγων, αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται, για μία μέρα συζήτησης, ερωτήσεων, απαντήσεων, με σκοπό να μπούμε βαθύτερα στη λογική ενός σημαντικού κομματιού της παράδοσης μας, τον χορό.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα : 6984860096 και 6944751972.

Ανυπομονούμε για την παρουσία σας!

 

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                     Η Γ. Γραμματέας
Καπουρτίδης Χαράλαμπος                 Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής