breaking news Νέο

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία

  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία
  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, που μπορεί να μην άλλαξε πολλά πράγματα από όσα ίσχυαν πριν το παιχνίδι βαθμολογικά, αφού οι τέσσερις βαθμοί διαφορά από την προχθεσινή αντίπαλο, που είναι και η βασική ανταγωνίστρια στην μάχη της κατάληψης της 11ης θέσης, που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ και που δυστυχώς αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός εφικτός στόχος του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑπαρέμεινε η ίδια, όμως όσο οι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος λιγοστεύουν και η ψαλίδα από την ζώνη της παραμονής δεν κλείνει, η κατάσταση γίνεται και πιο δύσκολη.

Αυτή τη στιγμή, έντεκα αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος και καθώς η Καβάλα φαίνεται να έχει καπαρώσει την πρώτη θέση, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην μάχη της 11ης θέσης που όπως ήδη έχουμε αναφέρει επανειλημμένα δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, την οποία διεκδικούν τρεις ομάδες. Η Νίκη Ευκαρπίας με 26 βαθμούς, η Δόξα Δράμας με 25 βαθμούς και ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ με 22 βαθμούς. Ευκαρπία και ΒΕΡΟΙΑ αναδείχθηκαν ισόπαλες, η Δόξα Δράμας όμως, που επίσης εμπλέκεται στη μάχη, νίκησε 2-0 την Κρηστώνη και πήρε τρεις βαθμούς, αυξάνοντας την διαφορά από την ΒΕΡΟΙΑ από τον έναν στους τρεις βαθμούς, πλησιάζοντας την Ευκαρπία, η οποία έχει τρεις σίγουρους βαθμούς (το παιχνίδι με το Αγγελοχώρι), σε απόσταση αναπνοής. Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό από τις τρεις ομάδες σε μειονεκτικότερη θέση βρίσκεται η ΒΕΡΟΙΑ και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση στα παιχνίδια που απομένουν.

Όσον αφορά τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ανεξάρτητα το πως και με ποιές συνθήκες αγωνίστηκε, η ουσία είναι μία. Γνώρισε μια ακόμη ήττα από την Επανομή αυτή τη φορά και το μόνο που του απομένει, είναι να φροντίσει να υποβιβαστεί με το κεφάλι ψηλά.

 

ΕΥΚΑΡΠΙΑ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 1-1

Παρότι προηγήθηκε στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (49') με τον Φασίδη, που εκμεταλλεύτηκε παράλληλη συρτή σέντρα του Μπάλλα και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ δεν κατάφερε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα του έδινε την ευκαιρία να πλησιάσει τον στόχο του. Η γηπεδούχος Νίκη Ευκαρπίας ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα στο 59' με τον Ιγνατίου, που με διαγώνιο συρτό σουτ έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι, μεταξύ των δύο ομάδων, που έχουν τον ίδιο στόχο, είχε δυνατές μονομαχίες και ήταν αμφίρροπο, με λίγες σχετικά φάσεις, αφού τόσο ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, όσο και η γηπεδούχος Ευκαρπία, επιδίωξαν πρώτα να μην χάσουν τον αγώνα, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνά τους.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασβεστόπουλος από το Κιλκίς, από τα σφυρίγματα του οποίου η ΒΕΡΟΙΑ είχε φοβερά παράπονα, όπως και από τις υποδείξεις του πρώτου βοηθού και συμπατριώτη του Κονισπολιάτη. Δεύτερος βοηθός ο κ. Μαυρίδης.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΥΚΑΡΠΙΑ: Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος (66’ Ξιφιλίνος), Βουτυράς, Καραγιαννίδης, Μουτζούρης, Γουνόπουλος, Ιβανίδης (59’ Πανυτσίδης), Κώστας (86’ Ιωαννίδης), Κασιούρας (59’ Ράνδζης), Ξανθόπουλος, Ιγνατίου.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Γιαννόπουλος, Τζόρνταν, Μπάλλας, Ζούρκος, Μπλέτσας, Κουτσούκης, Φασίδης (62’ Χατζηπάντος), Πανταζέλος (84’ Ισαακίδης), Ζε Εσόνο, Πέλκας.

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΕΠΑΝΟΜΗ 0-1

Την ήττα γνώρισε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας από την Αναγέννηση Επανομής σε ένα παιχνίδι που είχε λίγες σχετικά ενδιαφέρουσες φάσεις. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα σημείωσε στο 60' ο Ταουσιάνης, που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ της γηπεδούχου και με σουτ έγραψε το 0-1.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Βάντσης, Γαλόπουλος, Ράδης, Τζαλίλης (82’ Κατσέλης), Τσολάκης, Σιδηρόπουλος (63’ Κοσέογλου), Τότσκα (63’ Καραγιάννης Β.), Χασιώτης (63’ Ζαφειρόπουλος), Καραγιάννης Α., Θεολόγου.

ΕΠΑΝΟΜΗ : Θαναηλάκης, Τσεκρέζι (90+3’ Ανδρεαδάκης), Νιαζήφογλου, Ταουσάνης, Μεταξάς, Κιλιντάρης (65’ Λιάπης), Νταντάμης, Δελήχατζης (46’ Γάτας), Μπαλασάς, Τσακιρίδης (65’ Ιβαντζίκης), Ζουρνατζάκης (88’ Κιλινκαρίδης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ευκαρπία - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ  1-1

Αγ. Μαρίνα - Επανομή        0-1

Μηχανιώνα - Πανθρακικός 0-2

Δόξα  Δράμας - Κρηστώνη 2-0

Πετεινός - Αβατο        1-2

Χρυσούπολη - Ορεστιάδα           6-1

Παραλίμνιο - Θέρμη   0-0

Καβάλα - Χανιώτη      3-1

Βαρβάρα - Αγγελοχώρι       3-0 (α.α.)


ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΕΠΑΝΟΜΗ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής