breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας και αναμένεται η κλήρωση των πλεϊ οφ και των αουτ. Να υπενθυμίσουμε οτι στα πλεϊ οφ από τα οποία θα ανακυρηχθεί ο πρωταθλητής της Β' κατηγορίας και οι ομάδες που θα προβιβαστούν στην Α' (3 αν ο πρωταθλητής της Α' κατηγορίας κερδίσει την άνοδο του στην Γ' Εθνική και 2 σε αντίθετη περίπτωση) συμμετέχουν οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου (6 ομάδες συνολικά) και στα πλεϊ αουτ από τα οποία θα ξεχωρίσει η ομαδα που θα υποβιβαστεί οι υπόλοιπες 9 (4 από τον Α΄και 5 από τον Β' όμιλο). Αναλυτικό ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες.

Οσον αφορά την τελευταία αγωνιστική στον Α' όμιλο από τις τρεις ομάδες που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα πλεϊ οφ ο Διαβατός πρόσθεσε μια ακόμη νίκη κερδίζοντας 5-0 τον Αχθο Αρούρη στο γήπεδό του ενω ο Σταυρός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στη Βεργίνα και η Καψόχωρα έκανε το ρεπό της.

Στον Β' ομιλο απο τις τρεις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλεϊ οφ ο Ολυμπιακός Νάουσας και η Αγία Βαρβάρα νίκησαν τα Λευκάδια 1-6 και τα Ασώματα 0-2 αντίστοιχα εκτός έδρας ενω ο Αχιλλέας Νάουσας αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με την ΑΕ Ποντίων.

Στα πλεϊ οφ και στα πλεϊ αουτ οι ομάδες συνοδεύονται από τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική διαρκεια του πρωταθλήματος αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία (γκολ, διαφορά τερμάτων κλπ).

Απο τις τρεις ομάδες του Β' ομίλου αφαιρείται το αποτέλεσμα των δυο αγώνων με τον τελευταίο του ομίλου τους (Ασώματα) επειδή έδωσαν δυο αγώνες περισσότερους από τις ομάδες του Α' ομίλου.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Διαβατός - Αχθος Αρούρης         5-0

Βεργίνα - Σταυρός      2-2

Παλαιοχώρι - Συκιά   1-1

Ρεπό: Καψόχωρα

 

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Λευκάδια - Ολυμπιακός Ν. 1-6

Ραχιά - Ακαδημία Β.   0-2

Αχιλλέας Ν. - ΑΕ Ποντίων  3-3

Ασώματα - Αγ. Βαρβάρα    0-2


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής