breaking news Νέο

Επικίνδυνη άγνοια ή υλοποίηση της μετάλλαξης - Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

Επικίνδυνη άγνοια ή υλοποίηση της μετάλλαξης - Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

Αναρτά ερωτηματολόγιο διαδικτυακά για τα μέλη χωρίς να προηγηθεί καμία συζήτηση στα όργανα και βάζει ταυτοτικά ζητήματα για την πορεία του κόμματος που είναι λυμένα από προηγούμενα συνέδρια. Κανένας από τους αυλοκόλακες του δεν τον ενημέρωσε ότι αυτό που πάει να κάνει είναι επικίνδυνο ,έξω από τις αρχές και τις καταστατικές λειτουργίες και μπορεί να οδηγήσει σε διαλυτικές τάσεις; Ή μήπως αυτός είναι ο στόχος του να δημιουργήσει ένα αρχηγικό , προσωποπαγές κόμμα , όσο γίνεται νωρίτερα χωρίς να τον απασχολεί ποιοι και πόσοι θα τον ακολουθήσουν. Δεν ξέρω αν συνειδητοποίησε σε τι επικίνδυνους ατραπούς μπήκε!

Η ειρωνεία είναι ότι υπάρχει ερώτηση που αναφέρει αν είστε ευχαριστημένοι από την λειτουργία των οργανώσεων όταν ο ίδιος τις απαξίωσε τελείως! Και οι υπόλοιπες δεν έχουν καμία σχέση με την συμμετοχή των μελών στις αποφάσεις του κόμματος , παρά είναι το πέπλο που καλύπτει τις προθέσεις του για να «χτίσει» ένα κόμμα ΙΧ!!Πάρτε παράδειγμα την ανάδειξη των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές με τις πομφόλυγες περί εκλογών από την βάση. Ήδη μέχρι τώρα έδωσε το χρίσμα τουλάχιστον σε 2 άτομα όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι. Το τραγικότερο είναι να βγαίνουν στο διαδίκτυο «ταλιμπάν» του προέδρου για να υπερασπιστούν τις προθέσεις του με σωρεία αντιφάσεων και ευφάνταστων επιχειρημάτων που προφανώς δεν αντιστοιχούν  στο περιεχόμενο των ερωτήσεων. Για τους αυτόκλητους αναλυτές -γυρολόγους – που πυροβολούν όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους  ,ο ένας ήταν εξαφανισμένος από το 2018 , και ο άλλος πρώην γραμματέας των ΑΝΕΛ να δίνουν μαθήματα «αριστεράς κουλτούρας» θα ασχοληθούμε στο μέλλον!!

 

Σημάδια απολίτικης  πρακτικής και τακτικής  του εντοπίστηκαν εδώ  και αρκετό καιρό ,όπως  και η αποφυγή κάθε αναφοράς της λέξης αριστεράς – αυτό συνέβη και με την ομιλία του στην Λάρισα - , που μάλλον δείχνουν  ότι σε λάθος κόμμα έγινε πρόεδρος. Αυτό είναι εύκολο να το διορθώσει με την παραίτηση του και να ανοίξει την διαδικασία εκλογής νέου προέδρου. Θα είναι η μόνη θετική του προσφορά σε όλο αυτό το διάστημα που ήταν πρόεδρος!

Να επαναλάβω πάλι τις σοβαρές ευθύνες που φέρουν τα πρωτοκλασάτα στελέχη που όταν φάνηκαν τα πρώτα σημάδια της κατηφόρας δεν αντιδρούσαν. Από την αδιαμεσολάβητη επαφή μέχρι την απαξίωση των οργάνων ,-έφευγε στην μέση της συνεδρίασης -,τις Σπέτσες , την επιβολή πειθαρχίας για την ψήφιση κυβερνητικού νομοσχεδίου , τις λάθος ιεραρχήσεις των στόχων σαν κόμμα  και πολλά άλλα. Οι αγρότες στους δρόμους , το ίδιο φοιτητές και υγειονομικοί και εμείς σαν πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη είχαμε τον γάμο των ομόφυλων .Σαφώς υπερασπιζόμαστε κάθε κοινωνικό δικαίωμα της όποιας μειοψηφίας , όμως απέχει πολύ προς το να είναι κυρίαρχο.

Μέσα στα πλαίσια τα καταστατικά σταματήστε την κατρακύλα. Το κόμμα έχει καταστατικό που εξασφαλίζει την συλλογική λειτουργία. Μην επιτρέψτε να γίνει αρχηγικό -και μάλιστα παλαιού τύπου -, όπως το οραματίζεται ο πρόεδρος .Οι καινοτομίες ,ο εκσυγχρονισμός η αξιοποίηση την νέων μέσων είναι προκαλύμματα .Γρηγορείτε , δεν υπάρχουν περιθώρια!

 

Γιώργος Κακαφίκας  

Βέροια


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής