breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πυροβόλο η Αλεξάνδρεια

  • Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πυροβόλο η Αλεξάνδρεια
  • Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πυροβόλο η Αλεξάνδρεια

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας (απομένουν δυο αγωνιστικές) η υπόθεση τίτλος αλλά και υποβιβασμός στην Β' κατηγορία φαίνεται να γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα.

Το περασμένο Σάββατο δυο αγωνιστικές, όπως ήδη αναφέραμε πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πινακα και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου Αλεξάνδρεια σε μια επίδειξη δύναμης συνέτριψε τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ατλα Ζερβοχωρίου εκτός έδρας με 9-1 αποδεικνύοντας με εκκκωφαντικό τρόπο ποιός είναι το αφεντικό της κατηγορίας. Βέβαια την νίκη πήρε και η Νάουσα που την ακολουθεί με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού διατηρώντας την διαφορά από την κορυφή στους εννέα βαθμούς.

Με την διαφορά στην κορυφή αλλά και στην ουρά να διατηρείται στα ίδια πριν τα Σαββατιάτικα παιχνίδια επίπεδα το ενδιαφέρον πλεον στρέφεται στην μάχη για την κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα πλεϊ οφ αφου τα τρία εισιτήρια είναι ήδη καπαρωμένα από την Αλεξάνδρεια, την Νάουσα και την Επισκοπή.

Το τέταρτο εισιτήριο διεκδικείται από τρεις ομάδες. Τον Αγιο Γεώργιο που έχασε στο γειτονικό ντέρμπι από την Επισκοπή με 3-1 το Μακροχώρι που πέρασε αέρας από την Πατρίδα συντρίβοντας την Κίτρινη Θύελλα με 5-0 και τα Τρίκαλα που ήρθαν ισόπαλα δίχως γκολ στην έδρα τους με τα Καβάσιλα.

Μακροχώρι και Τρίκαλα κρατάνε την τύχη στα πόδια των ποδοσφαιριστών τους αφου με δυο νίκες στα εναπομείναντα ισάριθμα παιχνίδια προσπερνάνε την ομάδα του Αγίου Γεωργίου, που αυτή την στιγμή προηγείται κατά δυο βαθμούς των ανταγωνιστών του στην διεκδίκηση της 4ης θέσης καθώς την τελευταία αγωνιστική κάνει ρεπό ενω Μακροχώρι και Τρίκαλα το προσεχές Σάββατο παίζουν μεταξύ τους στο γήπεδο του πρώτου.

Επίδειξη δύναμης έκανε στο Ζερβοχώρι η Αλεξάνδρεια συντρίβοντας την τοπικη ομάδα με 9-1.

Οπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πινακα και επίδοξη φετινή πρωταθλήτρια δεν συναντησε καμία απολύτως δυσκολία για να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Τα γκολ για την Αλεξάνδρεια πέτυχαν οι: Καψάλης (15', 20', 78'), Δημόπουλος (22', 59', 68' πεν.), Βουλγαράκης (33'), Χλιαρόπουλος (54') και Βολονάκης (83') ενω του Ζερβοχωρίου σημειώθηκε στο 47' και ηταν αυτογκολ.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παζαρτζικλής (Ασβεστάρας - Ζαχαριάδης).

Με γκολ που πέτυχε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα η Νάουσα κέρδισε 2-1 εκτός έδρα τον Κοπανό και διατήρησε την διαφορά των 9 βαθμών από την Αλεξάνδρεια.

Η Νάουσα προηγήθηκε στο σκορ στο 16' με τον Αργυρίου, με τον Κοπανό να ισοφαρίζει στο 85' με τον Λύτη. Το τέρμα που έδωσε την νίκη στους φιλοξενούμενους σημειώθηκε όπως ήδη αναφέραμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού από τον Στογιάννη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Γκόγκος- Μητρόπουλος).

Η γηπεδουχος ομάδα ήταν η νικήτρια του γειτονικού ντέρμπι μεταξύ της Επισκοπής και του Αγίου Γεωργίου που έγινε στο γήπεδο της πρώτης. Και τα τέσσερα τέρματα του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 57' προηγήθηκε η Επισκοπή με πέναλτι του Καρυπίδη και στο 67' ο Μουζάι έκανε το 2-0. Στο 78' ο Αγιος Γεώργιος μείωσε με τον Σαρακατσάνο, με τον Κουβαρο στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Σαμαράς - Γκόγκος).

Πολυβόλο το Μακροχώρι νίκησε 5-0 εκτος έδρας την Πατρίδα βάζοντς έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για την συμμετοχή του στην τετράδα των πλεϊ οφ.

Τα γκολ της νίκης του Μακροχωρίου πέτυχαν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές: Οι Παπακωνσταντίνου (15'), Αδαμίδης (40'), Βύζας (46'), Φιλιππίδης (61') και Τσικανόπουλος (82').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζουρνατζίδης - Τσίτσος).

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ των Τρικάλων και των Καβασίλων. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής κ. Μαυρίδης (Αργυρίου - Μουρατίδης) απέβαλε τους Κίτσα Λ. και Κίτσα Ε.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ζερβοχώρι - Αλεξάνδρεια   1-9

Κοπανός - Νάουσα    1-2

Πατρίδα - Μακροχώρι         0-5

Επισκοπή - Αγ. Γεώργιος  3-1

Τρίκαλα - Καβάσιλα   0-0

Ρεπό: Μελίκη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής