breaking news Νέο

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας : Τέρμα στο «πάμε και όπου βγει». ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας : Τέρμα στο «πάμε και όπου βγει». ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχησε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας , στην πλειοψηφία τους νεολαία, τα αποτελέσματα των πολιτικών που όλα τα λογαριάζουν με κριτήριο το κόστος – όφελος εμφανίστηκε απροκάλυπτα για άλλη μια φορά στο σιδηρόδρομο , όταν το απόγευμα της Δευτέρας τραίνο πέρασε με ανεβασμένες μπάρες από φυλασσόμενη διάβαση στην Αλεξάνδρεια .

Αυτό το κράτος είναι εχθρικό και λογαριάζει μόνο τα κέρδη των λίγων. Το ζούμε στους χώρους δουλειάς , στα νοσοκομεία , τα σχολεία όπως και στο σιδηρόδρομο όπου έχει μετατραπεί όλη η ζωή μας σε μια απέραντη κοιλάδα των Τεμπών.

Φτάνει πια – Μπροστά στα κέρδη τους εμείς επιλέγουμε τις ζωές μας!

Απαιτούμε να παρθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου και συντήρησης των συστημάτων ασφαλείας ( κύριων και εφεδρικών) στις διαβάσεις. Υιοθετούμε τα δίκαια αιτήματα των σιδηροδρομικών για:

  • Άμεση πρόσληψη στο ΟΣΕ και την HELLENIC TRAIN μόνιμου προσωπικού με συγκροτημένα δικαιώματα για την κάλυψη των πολύ μεγάλων και σοβαρών ελλείψεων σε όλες τις ειδικότητες με αντίστοιχη εξειδίκευση και πιστοποίηση του προσωπικού.
  • Ολοκλήρωση των έργων υποδομής και ασφαλούς λειτουργίας του σιδηροδρομικού δικτύου.
  • Σωστή συντήρηση και επισκευή του τροχαίου υλικού και της γραμμής . Συντήρηση επισκευή και εκσυγχρονισμό όλου του τεχνικού εξοπλισμού και όλων των εγκαταστάσεων για ασφαλή εργασία.
  • Μέτρα ασφαλούς κυκλοφορίας των τραίνων ιδιαίτερα κατά τη διέλευση τους από κατοικημένες περιοχές.

 

 

Δεν παίζουμε τη ζωή των εργαζομένων και του λαού κορόνα γράμματα. Σήμερα υπάρχουν όλα τα μέσα που μπορεί να παρέχει η επιστήμη , η τεχνολογία , η ανθρώπινη εργασία ώστε να έχουμε σύγχρονες και ασφαλείας σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Εμπόδιο είναι τα κέρδη . Μόνο αυτά λογαριάζουν τόσο η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ , όσο και οι προηγούμενες.

Μόνο ο λαός σώζει το λαό. Το είδαμε πριν λίγες μέρες στο Σύνταγμα με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση αγροτών ,εργατών , φοιτητών και λαού .

Όλοι στην απεργία στις 28 Φλεβάρη

Στη Βέροια στις 10:30 στην πλατεία Δημαρχείου

Στη Νάουσα στις 10:30 στην Κεντρική Πλατεία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής