breaking news Νέο

Χρονογράφημα : Η αφύπνιση του Γίγαντος -Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Χρονογράφημα : Η αφύπνιση του Γίγαντος -Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Κάποιοι νόμισαν ότι ο γίγαντας θα κοιμόταν για πάντα. Ξεγελάστηκαν. Πετάχτηκε απάνω όλη η ψαραγορά του Κερατσινίου και κοκκίνισαν τα γήπεδα και οι κερκίδες. Ήταν λογικό, για φέτος ο Ολυμπιακός έκανε για λίγο τον ψόφιο κοριό και έχασε ακόμη και από την Λαμία. Ε, αυτό δεν μπορούσε να το καταπιεί ο κάθε έντιμος και υψηλόφρων αλιεύς του Σαρωνικού, τι διάολο, υπάρχει και ένα φιλότιμο. Άνοιξαν τα πουγκιά, βρέθηκε ο κατάλληλος προπονητής με θεατρικές γνώσεις επιπέδου

William Shakespeare, και ιδίως εξειδικευμένοι στο έργο του Αμλετ, και πέσαν όλοι στη δουλειά. Ξαμολύθηκαν στο Κογκό, την Σενεγάλη, πήγαν στην Αμερική, σταμάτησαν στην Κολομβία, στην όμορφη Βολιβία με τις απέραντες φαβέλες και βρήκαν τελικά τους καλλίτερους. Δεν  πιάνονται με τίποτα, βαράνε με το αριστερό και η μπάλα πάει κατ ευθείαν δεξιά. Χάρμα οφθαλμών και οφθαλμαπάτης. Έφεραν τα αραπάκια από το πρωί στις ιχθυόσκαλες και κατά το μεσημέρι έδωσαν press conference σε άπταιστη αραμαϊκή γλώσσα και τα μαστοράκια από τα βουλκανιζατέρ και τους τόρνους ήταν έτοιμοι το ίδιο απόγευμα να σφάξουν την μάννα τους αν κανένας αμφέβαλε για τον  μεγάλο τους πρόεδρο. Ο Πρόεδρος Μαρινάκης εμφορούμενος από τα ανώτερα ιδανικά του Ολυμπισμού και της ψαροταβέρνας τους βεβαίωσε πως θα πληρώνονται κανονιά κάθε μήνα όσο φυσικά τα καράβιά του δεν θα εμποδίζονταν από κακόβουλες παρεμβολές λιμενικών και αστυνομικών χαμηλού επιπέδου και αντίληψης περί του ιδεώδους του αθλητισμού. Ο Σωματότυπος του κυρίου προέδρου ενέπνευσε τους νέους ποδοσφαιριστάς και υπό το βάρος μια πιθανής ζυγαριάς έπεισε τους νεοσσούς της ομάδος για το φιλοσοφικό αποτέλεσμα που σύντομα θα γνώριζαν.

Εις επικουρίαν του ηρωϊκού ποδοσφαιρικού συγκροτήματος συνεστήθη και Νομική ομάδα υπό την επίβλεψιν του εμπειροτάτου νομικού ανδρός κ. Αλέξη Κούγια  και όποιος ήθελε ας εμπόδιζε μετά τον διαιτητή να δώσει από ένα έως πέντε πέναλτυ υπέρ του θρύλου και κατά του ισχνού αντιπάλου. Από αρχαιοτάτων χρόνων το δίκιο είναι του ισχυροτέρου, εκτός πιθανής παρεμβολής κάποιου αξιόλογου Αγίου της περιοχής του Ιονίου πελάγους, κατά κύριον βέβαια λόγον του Αγίου Γερασίμου προστάτου ανελειπώς της Κεφαλληνίας . Νύχτα μέρα. Δίχως παραλείψεις και τυχόν αργίες.

Το σώμα των φιλάθλων πλέον του Ολυμπιακού νοιώθει πολύ υπερήφανο τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για την διοίκηση συμπεριλαμβανομένης της νομικής υπηρεσίας της ομάδος.

Όλα καλά θα πάνε, ας ρίξει μόνον ο πρόεδρος το συγκεκριμένο βάρος του στους linesman για να αποφύγουμε κανά απρόπτο πλάγιο άουτ. Μη φοβάστε , η Λαμία και ο Παναιτωλικός θα παίζουν πάντα για τα δικά μας πρωταθλήματα, για αφελείς ψάχνουμε!!!!!!!

 

Φοίβος Ιωσήφ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής