breaking news Νέο

Παναγιώτης Γκυρίνης : «Το ΣτΕ θα καθορίσει αν γίνει επανανάληψη των εκλογών»

Παναγιώτης Γκυρίνης : «Το ΣτΕ θα καθορίσει αν γίνει επανανάληψη των εκλογών»

Στις 14 Μαρτίου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης, θα καθορίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου προσέφυγε ο ίδιος εναντίον της απόφασης του διοικητικού πρωτοδικείου, που όρισε τη διενέργεια εκλογών, με τη συμμετοχή του συνδυασμού Κουρκουτά, στις 7 Απριλίου. 

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 23ης Φεβρουαρίου,τόνισε ότι ο συνδυασμός του «Ώρα Ευθύνης» συγκρότησε πλήρες ψηφοδέλτιο και το κατέθεσε στα νόμιμα χρονικά όρια.

 

«Ο συνδυασμός της κα. Κουρκουτά δεν κατάφερε να καταθέσει ψηφοδέλτιο, που να πληροί τις απαιτήσεις του εκλογικού νόμου. Είχε πολλές ελλείψεις και παραλείψεις. Η ίδια σε δήλωσή της έγραψε «τίτλοι τέλους», είπε ο δήμαρχος. «Η Ώρα Ευθύνης» έφερε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, περισσότερο από το αναμενόμενο. Προέκυψε νόμιμη διοίκηση με καθαρό αποτέλεσμα και διαδικασίες. Κάποιοι λένε ότι είμαστε «υπηρεσιακή» διοίκηση .Μια τέτοια διοίκηση είναι αυτή που ορίζεται. Η δική μας είναι εκλεγμένη από το λαό της Αλεξάνδρειας. Πήραμε 17.000 ψήφους, πρωτοφανές για τις εκλογές στην Αλεξάνδρεια», συνέχισε ο δήμαρχος.

 

«Το διοικητικό πρωτοδικείο διέταξε την επανάληψη των εκλογών. Δικαιώματα έχουμε και εμείς, για αυτό προσφύγαμε στο ΣτΕ, για να προστατευτούμε από λαθεμένες αποφάσεις».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής