breaking news Νέο

Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Επιτροπή Αλεξάνδρειας

Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Επιτροπή Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Αλεξάνδρειας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα δια ζώσης, σύμφωνα με την εγκύκλιο 374/39135/30-5-2022, την 27η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 7 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Κατάρτιση σχεδίου 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024.

2. Λήψη απόφασης για την υποχρεωτική αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (O.Π.Δ.) Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2024, σύμφωνα με την ΚΥΑ 34574/05.07.2018 (ΦΕΚ 2942/20.07.2018 τεύχος Β’) .

3. Αποδοχή και απόδοση 144.910,00 ποσού ευρώ (Α΄ κατανομή από ΚΑΠ έτους 2024) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δ. Αλεξάνδρειας (σχετ. η υπ΄αριθ. 01/2024 απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας).

4. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Δημοσίων Συμβάσεων για τον διαγωνισμό με τίτλο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ», με τους αναπληρωτές τους και τον ορισμό Προέδρου.

5. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Δημοσίων Συμβάσεων για τον διαγωνισμό με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας Ηρώου και παρακείμενου πεζοδρόμου Δήμου Αλεξάνδρειας», με τους αναπληρωτές τους και τον ορισμό Προέδρου.

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Νεοχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Κυψέλης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής 

Παναγιώτης Γκυρίνης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής