breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία

  • Γ' Εθνική: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία
  • Γ' Εθνική: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, αυτή τη φορά στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής με τον Α.Ο. Χανιώτης, με το στόχο της παραμονής να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο, καθώς η βασική του αντίπαλος, η Νίκη Ευκαρπίας, απέδρασε από την Θέρμη με την νίκη, προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Ετσι η διαφορά του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ από την 11η θέση, που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, από τους 4 βαθμούς που βρίσκονταν πριν την αγωνιστική της περασμένης Κυριακής, πήγε στους έξι.

Η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ μπορεί να κάνει μια καλή πορεία στον δεύτερο γύρο, σε σχέση πάντα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά τον υποβιβασμό της από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, (οι 12 από τους 23 βαθμούς που έχει σήμερα προέρχονται από τους 7 αγώνες που έχει δώσει στον δεύτερο γύρο και οι 11 από τους 17 του πρώτου), όμως όπως αποδεικνύεται, μέχρι στιγμής, αυτό δεν αρκεί για να κλείσει την ψαλίδα από τις ομαδες που βρίσκονται πάνω από αυτήν, αφού και αυτές κάνουν ανάλογη πορεία. Συνεπώς στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα χρειαστεί την υπέρβαση για να φτάσει τον στόχο της, που επαναλαμβάνουμε είναι η 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία βρίσκεται η Ευκαρπία με 29 βαθούς, έναντι 23 της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ ενδιάμεσά τους βρίσκεται η Δόξα Δράμας, που έχασε την περασμένη Κυριακή στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό και έμεινε στους 25 βαθμούς.

Όσον αφορά την άλλη εκπρόσωπο της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, την Αγία Μαρίνα, γνώρισε βαρειά ήττα στην Μηχανιώνα από τον Ποσειδώνα με 4-0 και με 12 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΧΑΝΙΩΤΗ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2-2

Με τον βαθμό της ισοπαλίας γύρισε ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ από την Κασσάνδρα της Χαλκιδικής και το παιχνίδι κόντρα στον αξιόμαχο Α.Ο. Χανιώτης, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να μην βολεύει, όμως με τον τρόπο που διαμορφώθηκε αποτελεί επιτυχία. Συγκεκριμένα η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο», καθώς μόλις στο 2ο λεπτό και στην πρώτη επίσκεψη του αντιπάλου στα καρέ της, δέχθηκε γκολ από σουτ του Αθανασιάδη, ενώ στο 58' ο Τοπούζης έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπλέτσας, που είχε μπει αλλαγή (έμεινε στον πάγκο επειδή ταλαιπωρηθηκε από ίωση), μείωσε σε 2-1 με ένα υπέροχο σουτ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιαννόπουλος με δυνατό διαγώνιο σουτ, έφερε το αποτέλσμα στα ίσα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό άγγιξε την πλήρη ανατροπή με τον Βασιλακάκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιαννακός (Κλεισιάρης - Κωνσταντάρας) από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΧΑΝΙΩΤΗ: Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης, Αναγνώστης (90’+ Λουφάκης), Κουτσικοβαγγέλης, Αποστολίδης (72’ Αλωπούδης), Λυρτζής (46’ Πότση), Αθανασιάδης (88’ Κουτσιούδης), Πάγιος (90’+ Ζησόπουλος), Τοπούζης, Ράντζα, Καραμανλής.

NΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Ζε Εσόνο (55' Κετόγλου), Γιαννόπουλος, Ισαακίδης, Πανταζέλος, Πέλκας (68’ Χατζηπάντος), Φασίδης (46’ Μπλέτσας), Γανόπουλος (81’ Βασιλακάκης), Ντόγος.

 

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 4-0

Πετυχαίνοντας από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Μηχανιώνα κέρδισε εύκολα την Αγία Μαρίνα με 4-0. Το σκορ για την γηπεδούχο ομάδα άνοιξε στο 13' ο Παπαδόπουλος και ο ίδιος παίκτης στο 42' έκανε το 2-0.  Στην επανάληψη η Μηχανιώνα, που ήταν καλύτερη σε ολόκηρη την διάρκεια του αγώνα, πέτυχε άλλα δύο τέρματα, με τον Γαλόπουλο στο 81' και τον Ζαφειριάδη στο 87', διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-0. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος από την ΕΠΣ Γρεβενών, με βοηθούς τον συμπατριώτη του Μπόλη και τον Γούτα από την Χαλκιδική.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ: Τεντζέρης, Πάστρας, Νικολαΐδης, Καλλίδης, Τόσκος, Κανέλλης, Ζήσης, Κάκκο, Παπαδόπουλος, Πάγκος, Χατζηβασιλειάδης. Επαιξαν και οι Ζαφειριάδης, Ντόκου, Τσαλουκίδης.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Βάντσης, Θεολόγου, Αναστασιάδης, Ράδης, Γαλόπουλος, Τότσκα, Τζαλίλης (75’ Κατσέλης), Τριανταφυλλίδης (46’ Σιδηρόπουλος), Χασιώτης (46’ Δημητρούσης), Καραγιάννης (46’ Λέκα), Κοσέογλου (65’ Τσολάκης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χανιώτη - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ     2-2

Μηχανιώνα - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ        4-0

Επανομή - Βαρβάρα  0-1

Πανθρακικός - Δόξα Δράμας       1-0

Κρηστώνη - Χρυσούπολη  0-3

Αβατο - Παραλίμνιο   2-0

Ορεστιάδα - Καβάλα            0-2

Θέρμη - Ευκαρπία      0-1

Αγγελοχώρι - Πετεινός        0-3 (α.α.)


Μηχανιώνα-Αγία Μαρίνα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής