breaking news Νέο

Χούλιγκαν και στην Αριστερά;;; - Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

Χούλιγκαν και στην Αριστερά;;; - Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας

Το μόνο που δεν περίμενα να δώ ποτέ ήταν τον χουλιγκανισμό στην αριστερά και μάλιστα στο ανώτερο όργανο που είναι το συνέδριο!!Να τους αναγνωρίσουμε όμως την «ευπρέπεια» αφού δεν εκτόξευσαν φωτοβολίδες και κροτίδες!!!Και βγήκε κάποια στιγμή ο «καίσαρας» με υψωμένα τα χέρια να κατευνάσει τα πλήθη! Μπράβο σας!! Που να φανταζόταν οι αγωνιστές που άλλοι εκτελέστηκαν, άλλοι σαπίσανε στις φυλακές και στις εξορίες ότι θα έπεφτε στα χέρια τέτοιων επιγόνων κόμμα της αριστεράς.

Αν δεις και τις παρεμβάσεις των «Κασσελίστας»  στα σόσιαλ μίντια ο «αυριανισμός» της δεκαετίας του 80 μοιάζει υπόδειγμα σεμνότητας!!

Πιστεύω να συνειδητοποίησαν ορισμένα από τα κορυφαία στελέχη που έκαναν την πρόταση ακύρωσης των εκλογών – κάτι που επεδίωκε ενδόμυχα ο Κασσελάκης- , ότι με τα χέρια τους έβαλαν ταφόπλακα στην ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς πήραν ανταλλάγματα , αλλά δεν σκέφτηκαν τι μπορείς να πάρεις από ένα «κουφάρι»!!

Ο Κασσελάκης έκανε αυτό που ξέρει και πολλοί θα το δουν σε λίγο καιρό :απολιτίκ , σόου ,ναρκισσισμός , κραυγές και συνθηματολογία για το πλήθος .Λες και βρισκόταν σε αρένα  και αρέσκονταν στις ζητωκραυγές!!Υπήρξε κάποιος συγκροτημένος λόγος με αρχή , μέση και τέλος;;

Δυστυχώς έπεσε η αυλαία αναφωνώντας :Καληνύχτα Κεμάλ……..               

 

Γιώργος Κακαφίκας

Βέροια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής