breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Βγήκε η τετράδα των πλεϊ οφ

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Βγήκε η τετράδα των πλεϊ οφ

Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μετά την νίκη της ομάδας του Μακροχωρίου επι των Τρικάλων με 1-0 και την εντός έδρας ήττα του Αγίου Γεωργίου από τα Καβάσιλα, επίσης με 1-0, η κατάσταση όσον αφορά τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλεϊ οφ και στα πλεϊ αουτ της Α' κατηγορίας έχει ξεκαθαρίσει. Το τέταρτο εισιτήριο λοιπόν των πλεϊ οφ και ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα της ερχόμενης και τελευταίας αγωνιστικής κερδίζει η ομάδα του Μακροχωρίου. Ετσι στην διαδικασία των πλεϊ οφ στην οποία θα κριθεί ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας θα πάρουν μέρος κατά σειρά κατάταξης η Αλεξάνδρεια, η Νάουσα, η Επισκοπή και το Μακροχώρι, ενω στα πλεϊ αουτ θα συμμετάσχουν οι υπόλοιπες επτά, με την ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θεση να οδηγείται στην Β' κατηγορία με το Ζερβοχώρι φυσικά που έχει συγκεντρώει μόλις 6 βαθμους (οι επόμενες δυο ομάδες η Μελίκη και τα Καβάσιλα έχουν 17 και 19 αντίστοιχα) να βρίσκεται σε δυσχερέστερη θέση.

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Αλεξάνδρεια δυσκολεύτηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μελίκη. Προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ μολις στο 12' με γκολ του Τσιρίδη με την αντίπαλο της να ισοφαρίζει έξι λεπτά αργότερα στο 18' με τον Μπρέγκου. Το γκολ που έδωσε την νίκη στην γηπεδούχο ομάδα πέτυχε στο 54' ο Λίτσι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Ζουρνατζίδης  - Αργυρίου).

Περίπατος της Νάουσας το περασμένο Σάββατο με αντίπαλο την Πατρίδα, την οποία συνέτριψε με 8-0 στο ΔΑΚ της πόλης.

Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν τρια ο Τασιώνας (25', 31' και 64'), ενα ο Παπαγεωργόπουλος (27'), δυο ο Παπαδόπουλος (53' και 60'), ενα ο Λογγινίδης (57') και ένα ο Στογιάννης (75').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαλαϊτζης (Χαλατζιούκας - Λούρης).

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Κιατικίδης στο 54' το Μακροχώρι νίκησε στο γήπεδο του τα Τρικαλα και καπάρωσε το τέταρτο εισιτήριο των πλεϊ οφ μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Χρυσάνης - Τσίτσης).

Σημαντική νίκη των Καβασίλων στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου επι του τοπικού Απόλλωνα με 1-0. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε στο 86' ο Πάτρας Ρ. Να σημειωθεί ότι η γηπεδούχος ομάδα από το 61' αγωνιζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φουρκιώτη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Βαλκάνος Α. - Μητρόπουλος).

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών ο Κοπανός νίκησε στο γήπεδό του το Ζερβοχώρι με 4-1 και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Οι μετέπειτα νικητές προηγήθηκαν στο σκορ στο 7' με τον Μποζίνη και στο 15' ο Γιαμαλίδης έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 75' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχο πεναλτι του Τηλκερίδη σε 2-1 με τον Καψάλη να διαμορφώνει το τελικό 4-1 με δυο προσωπικα τέρματα στο 80' και στο 88'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκόγκος (Ευθυμιάδης - Σαββίδης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλεξάνδρεια - Μελίκη          2-1

Νάουσα - Πατρίδα      8-0

Μακροχώρι - Τρίκαλα          1-0

Αγιος Γεώργιος - Καβάσιλα         0-1

Κοπανός - Ζερβοχώρι        4-1

Ρεπό: Επισκοπή


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής