breaking news Νέο

Φειδωλός, λεκτικά, ο απολογισμός του πρώτου διμήνου στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας!

  • Φειδωλός, λεκτικά, ο απολογισμός του πρώτου διμήνου στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας!
  • Φειδωλός, λεκτικά, ο απολογισμός του πρώτου διμήνου στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας!

Φειδωλός λεκτικά ο απολογισμός της δημοτικής αρχής Κουτσογιάννη, για το πρώτο δίμηνο της θητείας του, με τη μειοψηφία να καταθέτει ερωτήσεις .Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. Νικόλας Καρανικόλας, ζήτησε την κατάθεση ψηφίσματος για τα αγροτικά προβλήματα και άλλα ζητήματα (βιολογικός στον κάμπο, έργα της ΔΕΥΑΝ, προσλήψεις προσωπικού και το, κυριότερο, την αποκατάσταση του οδικού άξονα Νάουσας-3-5 Πηγαδιών, που αποτελεί τον τουριστικότερο δρόμο για την πόλη και βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. 

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος, Νίκος Κουτσογιάννη , αναφέρθηκε στην ανακατασκευή του πρώτου ορόφου του διοικητηρίου, για να στεγαστούν υπηρεσίες του δήμου Νάουσας. Σημαντική η ανακοίνωσή του για συνεργεία καθαριότητας, ανά δημοτική ενότητα, καθώς και τοποθέτηση των καφέ κάδων στο δήμο, για οργανικά απορρίμματα.

Ακόμη είπε ότι θα υπάρξουν μέτρα για τους κοινόχρηστους χώρους, αλλά και την παράνομη στάθμευση.

Μια ακόμη σημαντική ανακοίνωση η έκδοση οικοδομικής άδειας του δήμου Ματθαίου, με προϋπολογισμό 3 εκ. ευρώ, ενός από τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης, που παρακολουθείται από την εφορία νεοτέρων μνημείων.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στην υποβολή μελέτης για το οικοσύστημα της Αράπιτσας, ώστε να μπορέσει να υπάρξει καθαρισμός της, χωρίς να παρεμβαίνει σε αυτό. Η δημιουργία στέγης διαβίωσης των Α.μ.Ε.Α θα δώσει τη φροντίδα και τη στήριξη τους, όταν δεν θα μπορούν οι γονείς τους.


Καρανικόλας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής