breaking news Νέο

Ο Τάσος Μπαρτζώκας για τους 11 νέους γιατρούς στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας: «Δικαιώνονται οι προσπάθειές μας!»

Ο Τάσος Μπαρτζώκας για τους 11 νέους γιατρούς στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας: «Δικαιώνονται οι προσπάθειές μας!»

Ως απόλυτη δικαίωση της εντατικής προσπάθειας που έχει καταβάλει για την ενίσχυση των Νοσοκομείων της Ημαθίας, χαρακτήρισε ο Τάσος Μπαρτζώκας τη σημερινή προκήρυξη έντεκα νέων θέσεων για γιατρούς στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας.

Εξάλλου, ο Βουλευτής είχε επισημάνει πριν από 1,5 μήνα με κοινοβουλευτική αναφορά του προς τον Υπουργό Υγείας την άμεση αναγκαιότητα να καλυφθεί η έλλειψη ακτινολόγων στο Νοσοκομείο Νάουσας.

Επιπλέον, στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Υπουργό, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, συζήτησε διεξοδικά όλες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ενίσχυση των πρωτοβάθμιας φροντίδας στην Ημαθία, αλλά και για την καλύτερη στελέχωση των Νοσοκομείων μας.

Συγκεκριμένα, οι νέες θέσεις για ιατρούς είναι οι εξής:

  1. Στο Νοσοκομείο Βέροιας: Επιμελητής Β΄Γενικής Ιατρικής, Επιμελητής Α' Εσωτερικής Παθολογίας, Επιμελητής Β΄ Βιοπαθολογίας, Επιμελητής Α' Καρδιολογίας, Επιμελητής Β' Χειρουργικής, Επιμελητής Β΄Εσωτερικής Παθολογίας.
  2. Στο Νοσοκομείο Νάουσας: Διευθυντής Ακτινολογίας, Επιμελητής Α' Ακτινολογίας, Διευθυντής Αναισθησιολογίας, Διευθυντής Εσωτερικής Παθολογίας, Διευθυντής Χειρουργικής.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Μπαρτζώκας: "Το Υπουργείο Υγείας με τη σημερινή προκήρυξη ανταποκρίνεται στις επείγουσες ανάγκες των Νοσοκομείων μας σε ιατρικό προσωπικό για να προσφέρουμε καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους!"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής